orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 10 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות שם מגיש ההצעה: of orangelist תאריך הגשת ההצעה: 10.11.16 הצעה לשרת: ttt פירוט על ההצעה: הוספת מפה מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: יש עוד מפה שלדעתי יכולה להיות מפה כיפית בשרת ושהיא תשפר את האווירה קישור לפלאגין: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=181366610&searchtext=donald הערות: אומנם מפה קטנה אבל היא אחלה מפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בנובמבר 10 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות זה מפת Casual... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0T #IDF Power 24 פורסם 2016 בנובמבר 10 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות היא בהחלט מצויינת גם ל טיטיטי מנסיון השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 11 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות @NaDav CSGO @KnifeSkrops קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בנובמבר 11 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות זאת לא מפה שנועדה למוד TTT אבל אני אשב עם שוהם ונחשוב עליה. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו