NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שם מדווח על הבעיה\באג: NadavѺhana#CringeNation השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת) פורום פירוט על הבעיה\באג: לאדמין הבאים אין תג בפורום או נוצר בילבול בתג:@MasterVolume אדמין בשרת ה CSGO:JB @W0r$tPlay3r אדמין בשרת ה CSGO:Surf @Scrab אדמין ברשת ה CSGO:Surf @SushiLicker אדמין בשרת ה CSGO:Surf צילום של הבעיה (במידה ויש): יש בפורום אפשר לראות ויש שמות כאן הכל מסודר ומוכן D; הערות: בבקשה לטפל בזה ואם יש מישהו שפספסתי נא להגיב כאן את השם ואיפה אתם באמת אדמינים ובבקשה לעשות עם @ לפני שאתם רושמים את השם שלכם דוגמה: שם: @NadavOhana אדמין בשרת ה: CSGO:Surf נב..: עבר יותר מי 3-6 ימים מאז זה קרה בבקשה לטפל בזה ולשים לב פעם הבאה D; @Hejon @MoriAss לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 8 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות ובבקשה! כל אדמין חדש שהתקבל לאדמין (קודם כל בהצלחה D;) ועוד לא/יש טעות עם התג שלו להגיד כאן כדי שזה יחסוך זמן ועבודה למנהל הפורום ולמורי תודה והמשך שבוע טוב ונפלא D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2016 בנובמבר 8 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אני לא בטוח שזה עדיין ככה, אבל יש מקום בפורום מנהלים שבו מנהלי השרתים מבקשים לשים את התאגים, ולפי מה שאני רואה אתה לא ממש מנהל שרת, אז... נערך 2016 בנובמבר 8 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 בנובמבר 8 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות אין צורך לפתוח כאן אשכול בנידון.. אני מטפל בכל האדמינים בזמן שלהם. אך תודה על ההתחשבות. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.