skd48 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 6 skd48 חדש/ה ב־YourGame Skd 0 7 הודעות שם מגיש התלונה: Deadly SteamID: לא יודע איך לבדוק. שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: DiMatriX קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: לא יודע. תאריך המקרה: 4/11/5/11 הוכחות תומכות: אין הערות: פעמיים הוא נתן לי באן,על RTV. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 9 דקות BlackDevil אמר: גבר, אני לא בדיוק יודע אבל Dmatrix פרש.. ואין לו גישות. למרות שהוא פרש יש לו גישות דרך ה Web Bab ואני מכיר את Dmatrix הוא לא נותן סתם כי בא לו לפני 17 דקות skd48 אמר: הוכחות תומכות: אין הערות: פעמיים הוא נתן לי באן,על RTV. בלי הוכחות אין מענה אבל לפי מה שאני מבין אתה בטח עשיתה מלא RTV וזה עצבן אותו תפסיקו בבקשה לעשות את זה ואז לבוא ולהתלונן שהוא נתן לך באן.... לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת BlackDevil אמר: Sourcebans** ואוקיי תודה ויום טוב! גם לך D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 6 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות הסיבה שהוא נתן לך באן זה כי אתה מספים rtv ודור רוצה לעבור את המפה וזה מעצבן אותו, פעם שעברה הוא הזהיר אותך... כנראה שלא התייחסת ברצינות לאזהרה שהוא נתן לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 6 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות גם אין הוכחות... נראה לי שאפשר לנעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות עם אתה רוצה לשמוע ממנו הינה @DMatriX דור אחי תטפל בזה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 בנובמבר 6 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות עזוב דור הייתי בשרת אתה פשוט פאקינג לא מספיק להספים תצאט ב RTV וכל דקה רוצה לשנות מפה בבהיופ ועושה ספאם והוא מבקש ממך להפסיק ואתה כותב לו הודעות בעברית והוא מבקש שתכתוב אנגלית ואתה לא מקשיב שא בתוצאות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בנובמבר 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @oYc @BlackDevil נא לא להגיב במקומות הלא קשורים אליכם קראו חוקי פורום תלונות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 בנובמבר 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב... צחקתי המון מהתלונה הזאת. קיבלת באן על אותה סיבה, הורדתי לך אותו כי ביקשת סליחה ואמרת שלא תעשה. אתה קיבלת באן כבר על אותה הסיבה והורדתי לך אותו כי הבטחת שלא תעשה את זה יותר. לכמה ימים אתה עמדת בהבטחה הזאת ואפילו טיפה פחדת לעשות RTV. כל פעם שהייתי בשרת אתה שאלת אותי אם מותר לך לעשות RTV (שאלת אותי על דעת עצמך לא אמרתי לך כלום לגבי זה). ועכשיו אתה עוד פותח תלונה חוזרת ולא סתם תלונה, אחת המפגרות שראיתי... SteamID, לא יודע. פרופיל של השחקן, לא יודע. תאריך, יש שתיים. איך זה הגיוני שתי תאריכים לבאן אחד, אין לי מושג. בקיצור סתם תלונה, ואתה יודע את זה טוב מאוד. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו