T0mEr 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 T0mEr חדש/ה ב־YourGame תומר סים 1 11 הודעות רציתי לדבר על נושא שמאוד רגיש בקהילה הזאת ובכללי, הקלות שבה האדמינים נותנים באן, בלי שום אזהרה. ולא סתם באן,perm באן. לפני יותר מחצי שנה שחקתי בשרת surf בשקט. ונהנתי. לאחר כמה זמן הגיעו כמה אנשים. והתחילו לקלל ברוסית בסרבר. עכשיו מה שקרה. מכאן זה שהחלטתי ,וואלה בוא נשים את המנון רוסיה לכמה שניות. סתם בשביל הכיף. אז עשיתי. את זה מפה לשם האדמין נותן לי perm באן בלי שום אזהרה בלי מיוט בלי כלום אז אמרתי שסבבה מה אכפת. לי וואלה ראיתי שעכשיו הקהילה התפתחה עדתה לאנים שבאחד מהם השתתפתי כשחקן ועכשיו אני מבקש שיותרו לי על הבאן, זוהי. הסטים id שלי STEAM_0:1:128135968 בבקשה לענות כמה שיותר מהר כיוון שאני רוצה להשתתף ב winter tournment עם קבוצתי שאני. לא בטוח אם סה אפשרי. אם אני בבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Hepi 1355 פורסם 2016 בנובמבר 5 Hepi סגן יו"ר הקהילה רוי 1355 1.4k הודעות אין קשר בין הקלאבים לטורנירים, אם יש לך באן בקלאבים אתה עדיין יכול להשתתף בטורנירים שלנו. לגבי הבאן שלך, יטופל. @MoriAss @Zpower יצירת קשר דרך האימייל: [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
T0mEr 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 6 T0mEr חדש/ה ב־YourGame תומר סים 1 11 הודעות תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 בנובמבר 6 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות מצטער על העיקוב. הבאן ירד! תהנה בשרתים :) ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.