wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שלום לכולם, חשבתי על זה הרבה ואני ממש חושב שהמוד הזה יצליח אני יודע שהשרת הזה היה קיים ונסגר בעקבות חוסר פעילות אך אני מאמין שאפשר לתת לו עוד צאנס על המוד אשמח אם ההנהלה תשקול את זה :) תודה בכל מקרה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 5 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לא יודע אם שיחקת בו או לא אבל אני אסביר לך למה השרת היה לא פעיל, בהתחלה הכל היה כיף ומצחיק, עד שמצאו שיטה. השיטה הזו שוחקה כל הזמן ללא הפסקה עד שלאנשים (כולל אני) פשוט נמאס לשחק בשרת. השיטה כמובן הייתה של הסיטי שפשוט השאירו את הזומבים חסרי אונים, הרעיון מעולה אבל מה שקורה בשטח תמיד נמאס. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 שעה MitMan אמר: לא יודע אם שיחקת בו או לא אבל אני אסביר לך למה השרת היה לא פעיל, בהתחלה הכל היה כיף ומצחיק, עד שמצאו שיטה. השיטה הזו שוחקה כל הזמן ללא הפסקה עד שלאנשים (כולל אני) פשוט נמאס לשחק בשרת. השיטה כמובן הייתה של הסיטי שפשוט השאירו את הזומבים חסרי אונים, הרעיון מעולה אבל מה שקורה בשטח תמיד נמאס. שיחקתי בשרת אתה מדבר על הBASE ההוא שלוקח שעה להיכנס אליו? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 5 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני כעת KnifeSkrops אמר: שיחקתי בשרת אתה מדבר על הBASE ההוא שלוקח שעה להיכנס אליו? מלבן סגור, משאירים פתח קטן, מכניסים שני גלילים אחד אחרי השני ומרססים. אם זה אומר לך משהו אז אתה בטוח מבין אותי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 שעה MitMan אמר: מלבן סגור, משאירים פתח קטן, מכניסים שני גלילים אחד אחרי השני ומרססים. אם זה אומר לך משהו אז אתה בטוח מבין אותי. yep "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 בנובמבר 5 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות בתור היחיד שניהל אותו אני יודע שהמוד הזה יכול להצליח השרת נסגר בגלל ששחקנים לא נכנסו וחוסר באדמינים/מנהלים (אני ירדתי אחרי שלוש שבועות) היה הרבה ניצול באגים והשרת היה מוזנח (המתכנת היה עסוק בGMOD) לי אפילו לא היו גישות בשרת עצמו ישלי רשימה מלאה של חוקים/מודים/רעיונות אז אם אחד המתכנתים ירצה שישלח לי הודעה בפורום ואני אשלח לו הכול צריך לפתוח אותו שוב ולתת לו הזדמנות כי זה שרת מעולה שלא ניצל את הפונטנציאל! אין לי בעיה אפילו להיכנס לעזור בבניה שלו כי באמת חבל אגב בהצלחה בתפקיד החדש שהם (: אשמח אם זה יצא לפועל יעדכנו אותי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 1 שעה Sp Ne0n אמר: בתור היחיד שניהל אותו אני יודע שהמוד הזה יכול להצליח השרת נסגר בגלל ששחקנים לא נכנסו וחוסר באדמינים/מנהלים (אני ירדתי אחרי שלוש שבועות) היה הרבה ניצול באגים והשרת היה מוזנח (המתכנת היה עסוק בGMOD) לי אפילו לא היו גישות בשרת עצמו ישלי רשימה מלאה של חוקים/מודים/רעיונות אז אם אחד המתכנתים ירצה שישלח לי הודעה בפורום ואני אשלח לו הכול צריך לפתוח אותו שוב ולתת לו הזדמנות כי זה שרת מעולה שלא ניצל את הפונטנציאל! אין לי בעיה אפילו להיכנס לעזור בבניה שלו כי באמת חבל אגב בהצלחה בתפקיד החדש שהם (: אשמח אם זה יצא לפועל יעדכנו אותי thx "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 12 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות מכיר את המוד מ1.6. בין המודים האהובים עליי, לדעתי יצליח ובגדול. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו