LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 4 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות שם מגיש התלונה: LeTroXe SteamID: STEAM_1:0:100151523 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: RETAKE האדמין שביצע את ההרחקה: MeowDevil אורך ההרחקה: 30 דקות סיבת ההרחקה: תירגע תיאור המקרה: אני נכנסתי לריטייק לשחק, וחבר של MeowDevil התחיל לקלל אותי לא עניתי לא לא עשיתי כלום (לא על זה אני בא להתלונן) אחרי זה החליף מפה אני באתי לרשום משהו בצאט ואני רואה שזה לא כותב לי ואז בדקתי והיה לי גאג... לא כתבתי בצאט שום קללה ולא דיברתי לאף.. אפשר הסבר למה קיבלתי את הגאג?.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 4 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות קיבלתה את הגאג כי דיברתה לא יפה וטעות שלי במקום מיוט קיבלתה גאג. מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות לפני 22 שעות MeowDevil אמר: קיבלתה את הגאג כי דיברתה לא יפה וטעות שלי במקום מיוט קיבלתה גאג. דיברתי לא יפה? לא אמרתי כלום... אתה יכול לרשום לי פה או בהודעה פרטית מה אמרתי?... והעיקר שחבר שלך מקלל לא אמרת לו כלום.. אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בנובמבר 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אפשר לנעול או שעוד לא פתרתם את זה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 7 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות לפני ב-6.11.2016 at 15:41 MoriAss אמר: אפשר לנעול או שעוד לא פתרתם את זה? לא פתרנו אבל אפשר לנעול אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בנובמבר 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.