NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 4 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שם מגיש התלונה: ツNadavѺhana #CringeNation SteamID: http://steamcommunity.com/profiles/76561198146882045 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Console קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין תאריך המקרה: בזמן אחרון אני רואה אנשים מקבלים באן בגלל משתמש כפול למרות שאין להם ה Console נותנת באנים לקרוב לחצי שנה על זה. הוכחות תומכות: למטה יש (תודה לך @Scrab) הערות: לחבר שלי שהוא אדמין כאן @Madara זה גם קרה לו ואין לא עוד משתמשים אחרים והוא לא קיבל באן וה Console סתם נתן לו באן ל חצי שנה אחרי זה הורידו לו את הבאן ושהוא ניסה להיכנס עוד פעם זה חזר לו עם אפשר לבדוק עם זה בעיה ב SourceBan כי זה קרה ליותר מידי אנשים בברכה נדב D; לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אני רק ישים את זה פה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תודה לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני 6 שעות Scrab אמר: אני רק ישים את זה פה: לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 5 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אם אפשר לדעת מה זה אז בבקשה להגיד מהר לפני שזה ימשיך לקרות @shavit @MoriAss לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 בנובמבר 5 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: עם אפשר לדעת מה זה אז בבקשה להגיד מהר @shavit @MoriAss אם*.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בנובמבר 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות איזה שטויות זה עובד לפי אייפי כך שזה לא יכול לטעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.