Lironi ♥ 44 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 3 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות אז ככה אחרי יום שלא הייתי במחשב מישהו בשם Phantom Squad שנמצא במשחק Happy BirthDay Gaben שולח לי הודעה בסטים http://prntscr.com/d2ndya זה הסקרין שוט ואני קצת פוחדת ממה שהוא רשם לי תעזרו לי אם זאת מתיחה או לא אני פוחדת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 בנובמבר 3 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות יש מצב שזה מתיחה.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 3 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אני חושב שזה מתיחה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 בנובמבר 3 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות לפני 3 דקות BronzeJZE אמר: האקרים פרצו לסטים זה לא פריצה לסטים זה DDoS בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 בנובמבר 12 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות לא משנה מה אל תביאי לו שקל. אם הוא היה רוצה את הכסף שלך- הוא היה פורץ לך לחשבון ממזמן. בכ"מ אם את מרגישה קצת מאויימת את תמיד יכולה לשנות ססמאות וכו'.. אבל אחרי שסטים ערבו את הפאלפון על מנת להגביר את אבטחת המשתמשים, סיכוי קלוש שאכן הוא יצליח לפרוץ לך למשתמש. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 בנובמבר 13 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות ספק גדול שבכלל יש לו כלים להפעיל נגדך... זה כמו שאני אלך לשדוד עכשיו בנק אבל במקום אקדח אני אעשה אקדח עם האצבעות שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 בנובמבר 13 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות זה בצחוק נראלי שאני יודע מי זה מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו