The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 3 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות (נערך) אני כנסתי היום לסיאס וזה אומר שאני לא יכול לשחק כי האינווטורי שלי לא מעודכן משהו כזה נירא לי והיה לי באן בקומפים ולא מראה לי כלום כמה זמן נשאר לבאן כלום יש לי סקרין שוט אים מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד **עריכה**: עכשיו גם כל הסקרין שוטס שלי אומרים שאין יל סקרינשוטים ואני כל הזמן מצלם שוב ומעלה וזה כותב שאין לא יודע לעשות נערך 2016 בנובמבר 3 על ידי The pro lol בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shox 10 פורסם 2016 בנובמבר 3 shox אדמין 10 17 הודעות זה מראה לך את הרמה שלך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Lironi ♥ 44 פורסם 2016 בנובמבר 3 Lironi ♥ YourGame Beginner לירון 44 142 הודעות זה לא מראה את הראנקים ואי אפשר להיכנס לשרתי פאבליק כי מנסים לתקן באגים וזה די הרס את זה שאי אפשר להיכנס לשרתים אפשר רק קזואלים לבד וזהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shox 10 פורסם 2016 בנובמבר 3 shox אדמין 10 17 הודעות לי זה לא מראה את האינווטורי ואת הרמה וזה לא נותן לי להיכנס לקומפ ולשרתים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 בנובמבר 3 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות (נערך) שרתי ה-Steam כרגע בתיקון אז אני חושש שיש בעיה כרגע בשרתים שלהם אתם יכולים לבדוק כאן: https://issteamdown.com https://steamstat.us לפי האתר הראשון זה מראה שסטים כרגע בבעיות אז.. כן... מסתבר שדופקים DDoS חזק מהרבה שרתים לסטים אז כנראה זה ירד בקרוב :I נערך 2016 בנובמבר 3 על ידי Striker בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 3 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות לא זה לא מראה בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 בנובמבר 3 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות זה לכולם מה שיש לך... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 בנובמבר 3 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות (נערך) RIP זה יהיה למשך כל היום איזה באסה נערך 2016 בנובמבר 3 על ידי Striker בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The pro lol 13 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 3 The pro lol משתמש רשום עידן 13 648 הודעות אההה לא משנה אפשר לנעול הייתי בטוח זה בעיה אצלי בברכה: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 בנובמבר 3 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות (נערך) סטים חזרה :) נערך 2016 בנובמבר 3 על ידי Striker בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו