APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 31 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: ShaBaDuBa SteamID:STEAM_0:0:161944472 סוג ההרחקה באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: Jail Break האדמין שביצע את ההרחקה: AimBot אורך ההרחקה: 60 דקות סיבת ההרחקה: שינוי שם הרבה פעמים תיאור המקרה: אני משנה לי שם בערך כל יום יומיים כי משעמם לי אז החלטתי לשנות את השם (לא משהו מעליב) בקיצור אחרי ששיניתי את השם האדמין הביא לי אזהרה לבאן לאחר ששיניתי שוב את השם לשם אחר הוא הביא לי באן. אני לא מבין מה הבעיה שלו... סיבת העריכה: האדמין הגדיל את הזמן של הבאן שם מגיש התלונה: ShaBaDuBa SteamID:STEAM_0:0:161944472 AimBot קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: בקיצור זה אימבוט אמור להיות לכם את הסטים שלו תאריך המקרה: 31.10.16 הוכחות תומכות: הערות: מביא סתם באן ואזהרות! נערך 2016 באוקטובר 31 על ידי Banna קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1AIMBOT I ON 10 פורסם 2016 באוקטובר 31 1AIMBOT I ON YourGame Beginner 10 51 הודעות אוקי אז זה הלך ככה אני מלא פעמים אומר לך לא להחליף שמותאבל אתה שם על זה פס וממשיך. אני מביא לך קיק עם אזהרה ואז אתה חוזר אומר לי שאתה יכול לשנות לאיזה שם שאתה רוצה סבבה ואז אתה משנה שם ואומר לי . בוא בוא תביא לי באן ומתחכם איתי בסופו של דבר אתה ביקשתה את הבאן הזה ושני האחרים שגם רצו להתחכם קיבלו באן אז אתה לא מיוחד מקווה שבפעם הבאה תפסיק להתחכם ושאזהרה אחת תספיק לך ולא כל יום מקווה שפתרתי לך את הבעיה. המשך יום טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 31 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות מה לעשות אתה מעצבן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 31 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות גם אם אני אומר לך תן תן באן זאת לא סיבה לתת לי באן וגם אחר כך להאריך אותו... השם שאני שם לא מפריע לאף אדמין או מנהל אך ורק לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1AIMBOT I ON 10 פורסם 2016 בנובמבר 1 1AIMBOT I ON YourGame Beginner 10 51 הודעות השם שלך לא מפריע ההתחכמות כן ואני מזהיר אותך ואתה עדיין שם פס זאת הסיבה לבאן וגם אתה מספים בשינוי שמות אז אל תגיד פעם ביום יומים . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
APD123 27 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 1 APD123 YourGame Beginner S 27 119 הודעות לא אמרתי כמה פעמיים אני משנה ובמה אני מתחכם ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו