ShoZieX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 30 ShoZieX משתמש רשום 10 8 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID: STEAM_1:1:122710480 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן לשבועיים השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:zpower אורך ההרחקה:2 week סיבת ההרחקה:פירסום קהילה והרבה פרי קילים תיאור המקרה:אין לי מושג למה קיבלתי באן אני לא פירסמתי שום קהילה לא ברחתי מעונש ולא עשיתי סתם פריקילים הוכחות ( במקרה ויש)אין לי הוכחות כי אין לי מושג מה עשיתי אני נודר שאני לא עשיתי שום דבר שמוזכר בסיבה של הבאן שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 30 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות אני לא יודע למה שינית את השם שלך, אבל השם שלך בשרת כשנתתי את הבאן היה Vac Ban Confirmed. http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/228948663909166157/CE7DF38C92540398046A6A451574B9EA943A346C/ אני נתתי את הבאן אחרי שיצאת מהשרת בגלל שברחת מהעונש. עוד משהו או שסיימנו פה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 פורסם 2016 באוקטובר 30 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות (נערך) לא משנה נערך 2016 באוקטובר 30 על ידי doron קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShoZieX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 30 ShoZieX משתמש רשום 10 8 הודעות אתה טרחת בכלל לבדוק את הפרופיל שלי? הנה http://steamcommunity.com/id/214250516/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 30 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) לפני 4 שעות ShoZieX אמר: אתה טרחת בכלל לבדוק את הפרופיל שלי? הנה http://steamcommunity.com/id/214250516/ אחי אין דרך להגיד שהוא צריך לבדוק תפרופיל הוא הביא לך באן דרך הסטים איידי שלך אם אתה בבאן כנראה זה נכון + גם האייפי שלך!! פשוט אני חושב כדרך יפה היית יכול להתנצל ואני בטוח ב 99 אחוז שהיו סולחים לך עכשיו ברור שלא אחרי שקר. נ.ב הבאן נעשה מתוך שרת הגייל אז אין סיכוי שזה טעות וגם אני יכול לשנות את השמות האחרונים שלי ושמחפשים את הסטיםאיידי שלך מוצאים את הבאן שלך לשבועים אין סיבה שזה טעות. נערך 2016 באוקטובר 30 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ShoZieX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 30 ShoZieX משתמש רשום 10 8 הודעות לפני 53 דקות oYc אמר: אחי אין דרך להגיד שהוא צריך לבדוק תפרופיל הוא הביא לך באן דרך הסטים איידי שלך אם אתה בבאן כנראה זה נכון + גם האייפי שלך!! פשוט אני חושב כדרך יפה היית יכול להתנצל ואני בטוח ב 99 אחוז שהיו סולחים לך עכשיו ברור שלא אחרי שקר. נ.ב הבאן נעשה מתוך שרת הגייל אז אין סיכוי שזה טעות וגם אני יכול לשנות את השמות האחרונים שלי ושמחפשים את הסטיםאיידי שלך מוצאים את הבאן שלך לשבועים אין סיבה שזה טעות. איזה שקר אני לא הייתי בשרת בזמןן המקרה!!!! זה טעות תאמין לי שאם אני הייתי עושה את זה הייתי מתבייש להראות את הפרצוף שלי בפורום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 באוקטובר 30 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 7 שעות ShoZieX אמר: שם מגיש התלונה:דורון SteamID: STEAM_1:1:122710480 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן לשבועיים השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:jail האדמין שביצע את ההרחקה:zpower אורך ההרחקה:2 week סיבת ההרחקה:פירסום קהילה והרבה פרי קילים תיאור המקרה:אין לי מושג למה קיבלתי באן אני לא פירסמתי שום קהילה לא ברחתי מעונש ולא עשיתי סתם פריקילים הוכחות ( במקרה ויש)אין לי הוכחות כי אין לי מושג מה עשיתי אני נודר שאני לא עשיתי שום דבר שמוזכר בסיבה של הבאן שלי אני ההיתי בשרת והבאתי לך גאג אחרי שיצאת וחזרת קיבלת גאג והוא הביא לך באן אחרי שחזרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2016 באוקטובר 30 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות Zpower אתה צודק שהבאת את הבאן ל Vac ban confirmed אבל הפרופיל של מגיש התלונה זה דורון (harav yom tov) , זה בכלל לא אותו בן אדם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 30 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות טוב התבלבלתי מכל הסיפור הזה. אני מניח שהייתה טעות ואולי הבאתי באן לבן אדם הלא נכון, הבאן ירד. במידה ומקרה דומה יחזור הבאן יהיה ארוך , ולא יהיו שום וויתורים. שבוע טוב, ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.