BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 30 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות היי קוראים לי אלכס ואני רוצה לדעת אם ניצול באג של דרופים בגייל זה אסור ומקבלים על זה עונש? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 באוקטובר 30 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות אסור לנצל באג בשום שרת בקהילה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 30 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 2 שעות BlackWolf אמר: היי קוראים לי אלכס ואני רוצה לדעת אם ניצול באג של דרופים בגייל זה אסור ומקבלים על זה עונש? אסור לעשות את זה זה אביוז של אדמין ולפי מה שהבנתי זה תוקע את המערכת. אם אתה רואה אדמין עושה את זה תדווח לי בבקשה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בנובמבר 3 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות זה לא אדמין שעשה את זה זה היה שחקן רגיל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו