T0T #IDF Power 24 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 29 T0T #IDF Power משתמש רשום 24 267 הודעות (נערך) אוקי אז פה אני פונה למי שמשתמש הוא השתמש מי שלא קשור לא לענות לי בבקשה שזה יביא לי וואק באן אז ככה הרבה זמן אני חושב עם להשתמש בזה אך אני לא יודע על זה כלום אשמח עם יש משהוא שמשתמש בזה ילמד אותי על התוכנה הזאת כי אני לא יבזבז כסף על סכינים נ.ב עם יש משהוא שמבין בזה אשמח עם הוא יגיד לי את הדברים המסוכנים בזה ועוד פעם רק מי שמבין בבקשה נערך 2016 באוקטובר 29 על ידי T0T #A Mbsota השרק הכי חמוד בעולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 באוקטובר 30 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות אחי אני משתמש אבל אני לכ כל כך בטוח ואבל אם תשנה כל שניה יש מצב שזה יביא ואם אני לא טועה בסקין ציינגר שלי יש משהו שיוריד לי את הבאק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 30 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות סקין צאנגר שולח רק וואק ארור לא יותר מזה סתםלהפחיד אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו