kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 28 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:Kobi SteamID:STEAM_1:0:102774747 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:שניי אדמינים בפאן בשם סקרימי וגפטו קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: 1:http://steamcommunity.com/id/ScreaMyyyAlmog/ 2http://steamcommunity.com/profiles/76561198088357610 תאריך המקרה:היום הוכחות תומכות: הערות: ראשית,אני יודע שאני שמתי מוזיקה ובכוונה הכנסתי את זה לסרטון אבל זה לא מקובל עליי ששני אדמינים שחושבים את עצמם גברים עם גישות ויכולים להשפיל אותי מול כל השרת. ברקורד רואים בבירור שהם באים לרדת עליי ולעשות ממני צחוק(גם שומעים כמה ילדים שצוחקים) המיוט והגאג מוצדקים כפי שניתנו לשעתיים! אבל הם החליטו לשנות ליום כי חשבו שזה משעשע אותם. אחר כך רשמתי להם באדמין צאט שאני מתלונן וסקרימי בא לגיד משו ופשוט יצאתי כי לא רציתי לשמוע אותו. כעבור כמה דקות של עריכת הסרטון אני קולט אני שאני גם בבאן ליום. אני בקושי משחק פה בשרתים ואני לא בטוח אם זה קורא רק לי או לכולם היחס הזה של האדמינים לשחקנים..... אני לא חייב להתייחס לאדמין כמו שהוא רוצה(אם לא מקובל עליו שיקח ללב),הבעיה היא שהאדמינים בשרת חושבים שצריך להתייחס עליהם כמו מלכים ומי שלא....יעשו לו את אותו דבר כמו שעשו לי. נערך 2016 באוקטובר 28 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
screamyyy1 10 פורסם 2016 באוקטובר 28 screamyyy1 אדמין almog 10 32 הודעות ואללה עם זה היה הפעם הראשונה ששמת שירים סבבה אבל היום קיבלת יותר מ3 אזהרות מימני ומעוד אדמין עם זה מה שיעזור לך שיהיה לך בהצלחה בברכה ScreaMyyy אדמין בשרת ה bhop וה fun [sIGPIC][/sIGPIC] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
screamyyy1 10 פורסם 2016 באוקטובר 28 screamyyy1 אדמין almog 10 32 הודעות שמת שירים אולי 4 פעמים היום אז אל תבוא ותשחק אותה תלית שכולה תכלת בברכה ScreaMyyy אדמין בשרת ה bhop וה fun [sIGPIC][/sIGPIC] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 28 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות (נערך) נכנסתי לשרת במפה הקודמת(מפת הוסטג'ים נדמה לי) אם כמה חברים אך הבעיה היא שהם הלכו בגלל שחטפו מיוט ובאן ממכם על כלום...... לא זכור לי ששמתי עוד שירים חוץ מהפעם הזאת אם היה הייתי שם כמו ברקורד. בנוסף לך אתה לא יכול להגיד כלום כי אתה באת והשפלת אותי ואני מצטט "אני יצאתי גבר שהורדתי לו תמיוט (ונתת לאדמין אחר להאריך לי את המיוט ליום) עכשיו תורי" כדיי שתיצא עוד יותר "גבר" שתיתן לי גם מיוט ליום. מה יש לך להגיד על זה...למה גם לא נראה לי שיש לך הוכחה על זה שאני באמת שמתי מוזיקה יותר מ-4 פעמים אם ברקורד רואים שרק התחילה המפה.(0-0) ועם הנימה הזאת של הערסיות שלך עם משפטים מהתנ"ך לא יובילו אותך לשום מקום והאדמין האחר זה חבר שלך גפטו שהחלטתם לסתלבט עליי. נערך 2016 באוקטובר 28 על ידי kobi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 28 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות גם הבאן שנתת לי שבכלל אין לו סיבה ובסורס באן רשום: Player no nickname present No Demos Steam ID STEAM_1:0:102774747 Steam3 ID [U:1:205549494] Steam Community 76561198165815222 Invoked on 28/10/16 20:48 Banlength 1 d Expires on 29/10/16 20:48 Reason Other Banned by Admin SCREAMYYY Banned from [YourGame.org.il] Fun | Minigames | Hungergames ... Total Bans 21 (search) Blocked (0) never נתת לי את הבאן דרך ה/ADMIN שזה אומר כשיצאתי כי לא רציתי להקשיב למה שיהיה לך להגיד..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 באוקטובר 28 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות לפני 8 דקות screamyyy1 אמר: שמת שירים אולי 4 פעמים היום אז אל תבוא ותשחק אותה תלית שכולה תכלת אם כל הכבוד הוא לא הוציא את עצמו טלית שכולה תכלת הוא אפילו נתן רקורד שאומר שהוא שם שירים עכשיו תסביר לי למה אתה טוען שהוא מוציא את עצמו טלית שכולה תכלת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוקטובר 28 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות לפני 2 דקות matanyazdy אמר: אם כל הכבוד הוא לא הוציא את עצמו טלית שכולה תכלת הוא אפילו נתן רקורד שאומר שהוא שם שירים עכשיו תסביר לי למה אתה טוען שהוא מוציא את עצמו טלית שכולה תכלת אתה לא קשור לזה אל תתערב ! מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 28 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות שהנושא יטופל. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.