Delux 255 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 28 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות שם מגיש התלונה: מקסים (DeLuX) SteamID: STEAM_0:0:145166464 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: ImJudtACat , ZYX , master volume קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/tomeramit1231 , http://steamcommunity.com/id/kellyss , http://steamcommunity.com/profiles/76561198148447215/ תאריך המקרה: בשלושה הימים האחרונים הוכחות תומכות: אין לי הערות: אז ככה האדמינים הללו לא שמים לב למה שקורה בצ'אט לכל מיני תלונות , בקשות וכו'... יש מלא מקרים שרק האדמינים מדברים ביחד וכל אחד מהם נותן מיוט לסיטי ולטרור אפילו שרק הם מדברים וגם זה סוג של מספים את הצ'אט. האדמינים הללו מדברים כשהם מתים על נושאים שבכלל לא קשורים לתפקיד שלהם כגון: מי שהורג שחקן מסוים מקבל כמות מסוימת של קרדיטים או כל מיני ירידות קטנות כאלה על החברים שלהם. קרו גם מקרים שהאדמינים לא שמו לב לאנשים שרושמים fk! וזה גורם לכאס של השחקנים שנהרגו בלי סיבה וזה מושך אותם לקלל או להספים (כי האדמינים לא שמים לב לצ'אט) ומה שגורם לזה שהאדמינים נותנים להם מיוטים ו/או גגים. לסיום אני מבקש להתייחס לאשכול הזה ברצינות אפילו שאין לי הוכחות ובבקשה לשים לב לתפקוד האדמינים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות דבר ראשון בלי הוכחה אין תמיכה. דבר שני הם אדמינים מתחילים ואני יודע שזה לא תירוץ אבל אני אדבר איתם על זה. תודה ושבת שלום התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 28 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות באמת אתה רוצה להתחיל עם זה , בסדר שאני לי הוכחות אבל אני לא בא לקהילה לא כדי להרוס אותה אני אומר מה שיש כדי לעזור ואני לא צריך שתורידו להם גישות אני רק רוצה שתסבירו להם שזו לא התנהגות בוגרת בגלל שהם לא רוצים להקשיב לי "בגלל שאין לי גישות ואני לא יודע איך זה" (ציטוט שלהם). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 באוקטובר 28 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות לפני 18 דקות DeLuXDeLuX105 אמר: באמת אתה רוצה להתחיל עם זה , בסדר שאני לי הוכחות אבל אני לא בא לקהילה לא כדי להרוס אותה אני אומר מה שיש כדי לעזור ואני לא צריך שתורידו להם גישות אני רק רוצה שתסבירו להם שזו לא התנהגות בוגרת בגלל שהם לא רוצים להקשיב לי "בגלל שאין לי גישות ואני לא יודע איך זה" (ציטוט שלהם). שמע, בתור שחקן, אדמין ומנהל וותיק בקהילה אני יודע כמה זה קשה להתייחס לפרי קיל של כולם ובו בזמן לענות לבקשות, דרישות ומענות של השחקנים. עכשיו זה לא שאתה לא צודק... באמת צריך לתת את המקסימום ולנסות ולהשגיח על השרת, בין אם זה לברר פריקיל או לדאוג לשחקן לויאייפי ובכלל מיוטים וגאגים שזה בפני עצמו. אני יכול להעיד על עצמי שאני מת שאני לפעמים מדבר דברים שלא קשורים לשרת, אני כמובן ממעיט כמה שאני יכול ואם הסיטי במשחק או שמשחקים באופן כללי אני לא מפריע. אני בטוח שיוצא לך לראות אותי זורק פה ושם הערות ולפעמים מסתלבט קצת בשרת שאני מת, לדעתי זה בסדר גמור ואם יש למישהו תלונה או שזה מפריע הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ בסטים או בכל מקום אחר ואני אפסיק עם זה. שוב - מנסים לעשות מה שיכולים כדי שאתה ושאר השחקנים ייהנו בצורה מקסימלית בשרת, אני באמת חושב שאם תפנה אליהם בפרטי ותגיד להם בדיוק את מה שמפריע לך הם יפסיקו לעשות את זה. כל מי שעלה - (או לפחות הרוב) הגיע בשביל מטרה מסוימת לפקח על השרת. יש מקרים חריגים של אנשים שרודפים גישות שזה כבר סיפור אחר. בכל מקרה מציע לך ליצור קשר עם מנהל השרת בפרטי ולהגיד לו מה בדיוק מפריע לך ואני בטוח שהוא יעזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2016 באוקטובר 28 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות אוקי, בימים האחרונים אני לא הייתי מחובר עקב סיבות אישיות וגם הודעתי על כך, היום התחברתי כדי לעשות את העבודה שלי ולהשקיע את החלק שלי, אם אתה מדבר על היום הייתי שש שעות רצוף בגייל כדי לפצות על חוסר הפעילות, יכול להיות שלא שמתי לב אבל אי אפשר להגיד שאנחנו לא מתייחסים, גם לגבי האדמינים האחרים שיש פה נורא משקיעים וגם עונים, תודה ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 28 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות קיבלת מענה או עוד לא לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 28 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 4 שעות xMASTER אמר: שמע, בתור שחקן, אדמין ומנהל וותיק בקהילה אני יודע כמה זה קשה להתייחס לפרי קיל של כולם ובו בזמן לענות לבקשות, דרישות ומענות של השחקנים. עכשיו זה לא שאתה לא צודק... באמת צריך לתת את המקסימום ולנסות ולהשגיח על השרת, בין אם זה לברר פריקיל או לדאוג לשחקן לויאייפי ובכלל מיוטים וגאגים שזה בפני עצמו. אני יכול להעיד על עצמי שאני מת שאני לפעמים מדבר דברים שלא קשורים לשרת, אני כמובן ממעיט כמה שאני יכול ואם הסיטי במשחק או שמשחקים באופן כללי אני לא מפריע. אני בטוח שיוצא לך לראות אותי זורק פה ושם הערות ולפעמים מסתלבט קצת בשרת שאני מת, לדעתי זה בסדר גמור ואם יש למישהו תלונה או שזה מפריע הוא מוזמן לשלוח לי ה"פ בסטים או בכל מקום אחר ואני אפסיק עם זה. שוב - מנסים לעשות מה שיכולים כדי שאתה ושאר השחקנים ייהנו בצורה מקסימלית בשרת, אני באמת חושב שאם תפנה אליהם בפרטי ותגיד להם בדיוק את מה שמפריע לך הם יפסיקו לעשות את זה. כל מי שעלה - (או לפחות הרוב) הגיע בשביל מטרה מסוימת לפקח על השרת. יש מקרים חריגים של אנשים שרודפים גישות שזה כבר סיפור אחר. בכל מקרה מציע לך ליצור קשר עם מנהל השרת בפרטי ולהגיד לו מה בדיוק מפריע לך ואני בטוח שהוא יעזור. מסכים עם החייל שלי בכל מילה. ודרך אגב תתיחס לדבר השני שרשמתי.. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 באוקטובר 29 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 14 שעות DeLuXDeLuX105 אמר: באמת אתה רוצה להתחיל עם זה , בסדר שאני לי הוכחות אבל אני לא בא לקהילה לא כדי להרוס אותה אני אומר מה שיש כדי לעזור ואני לא צריך שתורידו להם גישות אני רק רוצה שתסבירו להם שזו לא התנהגות בוגרת בגלל שהם לא רוצים להקשיב לי "בגלל שאין לי גישות ואני לא יודע איך זה" (ציטוט שלהם). נכון שאני לא קשור בזה אבל כל אחד עושה טעויות ואת יודע את זה ולפעמים צריך לסלוח וללמוד מהטעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Delux 255 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 29 Delux YourGame Average מקסים 255 1k הודעות תודה על התשובה , אפשר לנעול ופעם הבאה שזה יקרה אני ידבר עם מנהל השרת בפרטי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 29 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 3 שעות DeLuXDeLuX105 אמר: תודה על התשובה , אפשר לנעול ופעם הבאה שזה יקרה אני ידבר עם מנהל השרת בפרטי. מוזמן להוסיף אותי בסטים התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 29 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.