doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 27 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות אני רוצה לקנות vip ב25 דולר אני יוכל להשתמש בכל הסקינים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לא אי אפשר בדקתי את זה כבר עם גיל ועם ההנהלה הגבוה. בכל זאת יש את האתר OPSKINS אתה יכול להעביר סקינים (כסף) לפיפאל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 3 שעות oYc אמר: לא אי אפשר בדקתי את זה כבר עם גיל ועם ההנהלה הגבוה. בכל זאת יש את האתר OPSKINS אתה יכול להעביר סקינים (כסף) לפיפאל. מה הקשר OPSKINS הוא רוצה לקנות סקינים לשרת שיהיו לו לגייל והכל כמו הרקון התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 12 דקות Evya M אמר: מה הקשר OPSKINS הוא רוצה לקנות סקינים לשרת שיהיו לו לגייל והכל כמו הרקון אה אנילא הבנתי נכון.. חשבתי הוא רוצה לשלם ל vip בסקינים סליחה אחי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 1 דקה oYc אמר: אה אנילא הבנתי נכון.. חשבתי הוא רוצה לשלם ל vip בסקינים סליחה אחי. זה למה אתה סאחי חחחחחחח התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת Evya M אמר: זה למה אתה סאחי חחחחחחח אחי אני חסר שעות שינה אני לא יודע למה אתמול קמתי ב שלוש בלילה לא הצלחתי לחזור לישון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו