doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 26 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות שם מגיש התלונה:דורון SteamID:לא צריך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:daffy duck קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: הוא אדמין תאריך המקרה: אז האדמין המושלם מחליט לעשות give knife למרות שידוע שאסור הוכחות תומכות:http://prnt.sc/czai2r מסביר הכל הערות:זה מקרה רביעי שאני מודע אליו מתשהו valve יגלו אתזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 27 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות Up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות טופל, האדמין לא היה זהיר והשתמש בזה בכל מקרה. אפשר לנעול סופש טוב אחי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 27 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 6 שעות Shtoota אמר: אני חושב שפתחו על זה אשכול פעם וכתבו שזה לא יגמר באזהרה. תקן אותי אם אני טועה, אבל אני חושב ששביט הוא זה שפתח את האשכול בפורום מנהלים, ושם היה כתוב תגובה שונה למקרה כזה. ואני מקווה שכשהוא אמר מקרה רביעי, הוא לא התכוון למקרה רביעי בגייל אלה מקרה רביעי באופן כללי, כי אז אפשר להגיד שאולי זה לא האדמין אשם בזה... @Evya M אחי אל תדאג הכל סודר, האשכול ששביט פתח לא נראה לי מופיע בפורום מנהלים כבר כמה זמן, ושדאפי עלה האשכול כבר לא הופיע אז הוא לא ידע אבל לא נכנס לזה הכל טופל אחי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 27 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.