Le Dude 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 26 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות אהלן אז מי שמכיר או לא מכיר אותי אני le dude אדמין ומנהל הגייל ואדמין במספר שרתים אחרים לשעבר וחשבתי לחזור לקהילה אחרי זמן שלא הייתי אפילו בקונטר והייתי רוצה לשאול האם יש שרתים חדשים או שינויים גדןלים לקיימים? בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xMASTER 89 פורסם 2016 באוקטובר 26 xMASTER YourGame Expert רועי 89 542 הודעות ברוך השב אחי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 26 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות ברוך שובך חייל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) ברוך שובך . השינוי הכי גדול זה שתומר הוריד לי Chaneladmin בחדר שלו כי אמרתי לו שהוא חייל שלי. סתם פתחו שרת חדש Warsource ואיפסו תביהופ וגייל מותר לעשות אם יש 2 אדמינים בשרת HNS. אה והחליפו תרעשים של הנשקים בהתחלה ירגיש לך חרא אבל אחר כך ישתפר. ותומר עלה לנהל תקהילת סיאסגו עד ה 11 בנובמבר הוא עוזב כי הוא מתגייס לצבא החיילים שלי. @pitpiton נערך 2016 באוקטובר 27 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוקטובר 27 Buddha אדמין 17 167 הודעות לפני 16 שעות oYc אמר: ברוך שובך . השינוי הכי גדול זה שתומר הוריד לי Chaneladmin בחדר שלו כי אמרתי לו שהוא חייל שלי. סתם פתחו שרת חדש Warsource ואיפסו תביהופ וגייל מותר לעשות אם יש 2 אדמינים בשרת HNS. אה והחליפו תרעשים של הנשקים בהתחלה ירגיש לך חרא אבל אחר כך ישתפר. ותומר עלה לנהל תקהילת סיאסגו עד ה 11 בנובמבר הוא עוזב כי הוא מתגייס לצבא החיילים שלי. @pitpiton אל תדאג הוא יכין לחיילים פירה. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 באוקטובר 28 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות פשש כמה זמן עבר אפילו לא הרגשתי שעבר הזמן, ברוך שובך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו