BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות שם מגיש התלונה: BlackWolf | Mr.Wolf SteamID:STEAM_0:1:159546342 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Dmatrix קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: http://steamcommunity.com/id/DMatriXII תאריך המקרה:25/10/2016 הוכחות תומכות: הערות:אני נכנס לשרת הביהופ משחק שם מדבר ופתאום הוא מתחיל להעליב אותי ואז כשאני אומר לו שאני על רקורד הוא מבקש שאני יקבל איזו שהיא מחלה (שלא נעים לי להגיד אותה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 25 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות - לא שומעים אותך בהקלטה, אז אין דרך לדעת אם גם אתה קיללת. - אתה באמת מתלונן על זה? נכון זאת אמירה לא יפה, אבל אם היה אדמין בשרת הוא היה אומר לו להירגע ולדבר יפה, ורק אם הוא היה ממשיך הוא היה נענש.. זה נאמר בנימת צחוק, שמעת שהוא צחק אחרי זה והיה לו טון דיבור ציני... לפי דעתי אתה סתם מחפש אותו.. - הבהרה: אף אחד פה לא "חסין", גם אנשים כמו דור שבעלי עבר בקהילה יכולים לקבל מיוטים ועונשים, ולכל מנהל יש את המנהל שלו, אז אין פה אף אחד "שלא יעשו לו כלום". אם אתה ממש רוצה אני אדבר איתו ואגיד לו לא לדבר ככה יותר ולעזוב אותך, אבל הוא לא יקבל על זה מיוט. עוד משהו או שאפשר לנעול? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 25 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות התלונה הכי לא רצינית שאני מכיר אף אחד חוץ ממך ומי שהיה בשרת לא יודע מה אמרת בדיוק, יכול להיות קיללת אותו יכול להיות שירדת עליו יכול להיות שצחקת עליו ואני לא יודע מה עוד הדבר היחיד שאני שומע זה שלדור היה בכל השיחה הזאת טון דיבור של צחוק, הוא לא מתכוון למה שהוא אומר הוא בא לצחוק איתך או עליך תלוי מה אתה אמרת לו אבל על פי מה שאני מכיר את דור הוא לא יצחק עליך ברצינות, רק ינסה לתקן אותך בעברית (ולא יצליח כי הוא חלש אופי) אז כן אחי לילה טוב התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 פורסם 2016 באוקטובר 25 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.