OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות קיבלתי באן אחרי יומיים הורידו לי אותו אני בא נכנס לשרת לא מספיק לעשות כלום ונותנים לי עוד אחד מה אתם חושבים שזה מצחיק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוקטובר 25 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות קיבלת באן שאיימת להקריס תקהילה הורידו לך תבאן כי לא היה לי אישור אבל קיבלתי אישור כך שהבאן חזר מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 6 דקות Sabon אמר: קיבלת באן שאיימת להקריס תקהילה הורידו לך תבאן כי לא היה לי אישור אבל קיבלתי אישור כך שהבאן חזר לא יודע אם זה נקרא איום שאני אומר שאם אני רוצה אני יכול ולא יודע אם הראת את כל השיחה כי בהמשך כתוב שלא באמת הייתי עושה את זה כי אני אוהב לשחק כאן אבל סבבה תגיד מה שתגיד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוקטובר 25 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות ''אם אני רואה עוד מיוט אני דואג שהקהילה תקרוס'' נשמע לי כמו איום... מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוקטובר 25 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 25 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות הבאן ירד, זה יטופל המשך יום נעים ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.