wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות היי כולם, כאן שוהם עם עוד פרק של חדשות CS:GO אני כאן עם פרק חדש אז בואו נתחיל.... KRiMZ חוזר לFnatic Freddy "KRiMZ" Johansson חזר לFnatic Rooster. אחרי 2 חודשים בGODSent, Fnatic הודיע ביום שני.KRiMZ יחליף את Jonas "Lekr0" olofsson, שיחזור לGODSent. ההכרזה גם הוסיפה שFnatic לא ישתתפו בESL Pro League Finals בברזיל ושהRifler Dennis "dennis" Edman לא ישחק עם הקבוצה בELEAGUE חודש הבא בגלל "סיבות אישיות" . הקבוצה אמרה שהם "יחספו עוד מידע על המחליף שלהם בקרוב". כתוצאה מהRooster Trade KRiMZ חוזר לFnatic, הקבוצה השיבה את המקום שלה בתוך הMajor של ELeague. במתיים GODSent יקחו את מקומם של Fnatic בPGL Europe Minor Championship 2017,לפי הAWPer של הקבוצה Jesper "JW" Wecksell Astralis חותמים את gla1ve Astralis חותמים את Lukas "gla1ve" Rossander שיחליף את Finn "karrigan" Andersen,הקבוצה הודיע ביום שני. השחקן שיחק בHeroic מקודם לכן.השחקן גם יהיה הIn Game Leader החדש של Astralis. החוזה של karrigan עם Astralis נמכר לFaZe Clan ב19 לאוקטובר,מראש לGroup Stages שלהם בELEAGUE Season 2,שהם מתמקדים לPlayoffs שלהם על Cloud9 ב22 לאוקטובר. "מאז הESL One Colonge Major. החלום הכי גדול שלי היה לשחק בAstralis והיום שחלום הזה הפך למציאות. זה הכבוד לי לקבל את ההזדמנות לשחק אנשים עם כישרון כזה טוב",gla1ve אמר. "Astralis עברו חלק מאוד קשהלעאחרונה ואני יעשה את הכי טוב שלי כדי להחזיר אותי לאיפה שהם שייכים". כתוצאה מהRooster Change, הקבוצה תקבל את מקומה בELEAGUE Major. Astralis Rooster: אלו כל החדשות להיום המשך יום נעים לכולכם, ביי ביי :) "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוקטובר 25 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות תע''ה משקיע כמו תמיד רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 25 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אין עלייך תותח תע"ה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 24 דקות ronc102 אמר: תע''ה משקיע כמו תמיד לפני 5 דקות oYc אמר: אין עלייך תותח תע"ה תודה רבה 3> "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו