ElementKZ 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 25 ElementKZ חדש/ה ב־YourGame אדם 0 7 הודעות שם מגיש ההצעה:Element תאריך הגשת ההצעה:25 באוקטובר 2016 הצעה לשרת: jailbreak פירוט על ההצעה:לct אסור לשחק עם הטרור משחקים הכוללים גרפיטי מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:בגלל שלדעתי זה לא הוגן כי יש שחקנים על ספריי גדול יותר משל אחרים ויש גם כאלה שאין להם ספריי וזה עוד לפני שמדברים על זה שזה pay2win כי לכל גרפיטי יש מחיר קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 25 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Evya M הוא צודק לגמרי תטפל בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 25 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות בחיים שלי לא שמעתי משחקים עם הספריי החדש, אני אכניס את זה לחוקים. תודנ התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוקטובר 27 Buddha אדמין 17 167 הודעות חבל שValve גם על Spray מסכן מנסים להרוויח כסף חבל שזה לא כמו 1.6 Spray Contest היה בין הדברים הטובים שיש ואני חושב שיש Plugin שאפשר להוסיף של Spray נפרד ככה שיעשה אפשר להוסיף עוד אלאר ועוד משחקים בלי Pay2Win אפילו שאסור כנראה לשחק את זה כרגע בגלל שזה לא פייר. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 27 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות הוא צודק מסכים איתו ב 100 אחוז קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 27 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות טופל ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.