BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 24 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות שמי אלכס אני קיבלתי באן לשלוש שבועות על זה שנכנסתי אם קלאן של קהילה אחרת אני מבין קיבלתי באן אבל אני מאוד מתגעגע לשרתים שלכם ונשארו לי רק 5 ימים ואני לא יכול לחכות יותר אז אם אפשר אני רוצה לבקש שתורידו לי את הבאן קיבלתי את הבאן ב TTT אז אם אפשר אני ישמח מאוד שיורידו לי את הבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 24 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות https://csgo.yourgame.org.il/ כנס לפה שלח קישור לבאן שלך ונוריד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 24 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות זה לא עובד לי זה כותב לי משהו על privecy error קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 באוקטובר 24 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות (נערך) כנס לזה תעשה לפי השלבים ואז זה יתוקן נערך 2016 באוקטובר 24 על ידי matanyazdy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 24 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות pitpiton נכנסתי אבל אני לא יודע מה לעשות אפשר לדבר ב TS או שתסביר לי פה בבקשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוקטובר 24 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת BlackWolf אמר: pitpiton נכנסתי אבל אני לא יודע מה לעשות אפשר לדבר ב TS או שתסביר לי פה בבקשה מה היה השם שלך כשקיבלת את הבאן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 24 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות BlackWolf | Mr.Wolf וזה היה באן ל 3 שבועות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוקטובר 24 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות הבאן היחידי תחת השם הזה הוא ל30 דקות והוא עבר מזמן אתה בטוח שזה השם שקיבלת בו באן? תביא steamID אולי זה יעזור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackWolf 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 24 BlackWolf ללא אישור במייל אלכס 14 49 הודעות כן קיבלתי באן אבל תקשיב הוא עשה את זה כשלא הייתי בשרת אז זה רושם שלא הזכירו שם אבל הורידו לי את הבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוקטובר 24 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת Mikmak is Tasty אמר: בבאן של החצי שעה יש TOTAL BAN 11 SERCH לוחצים על SERCH ואפשר לראות את הבאנים שלו זה מה שקורה שלא שמים שם בבאן זה לא כזה קשה לרשום שנייה וחצי אבל בסדר.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו