עבור לתוכן

תלונה על Dmatrix

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Tomasbtb
  • תומר
  • 10
  • 12 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה:Tomasbtb

SteamID: STEAM_0:1:71706948

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:Bhop

האדמין שביצע את ההרחקה:Dmatrix

אורך ההרחקה:4 Days

סיבת ההרחקה:Stupid(הוא הסביר לחבר שלי בשרת שהוא נתן לי כי אני מעצבן ושמתי הקלטות ושירים)

תיאור המקרה:נכנסתי לשרת , דיברתי עם Dmatrix ושיחקנו בערך חצי שעה , שמתי הקלטה של חבר שלי מתעצבן בדיסכורד(הקלטה של 3 שניות) , ודיברתי עם Zaper שהיה בסרבר(עשינו קולות אחד לשני ואף אחד לא התלונן , חלק חשבו שזה היה מצחיק , יצאתי מהשרת וZaper שאל אותי למה הוא קיבל באן , נכנסתי לשרת , וראיתי שגם אני קיבלתי באן)

הוכחות ( במקרה ויש)

נערך על ידי Tomasbtb
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 5
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

ronc102
  • רון
  • 53
  • 1.1k הודעות
(נערך)

@DMatriX אבל הוא טיפה פרש חחח 

נערך על ידי ronc102
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Tomasbtb
  • תומר
  • 10
  • 12 הודעות

אתה מוזמן לבדוק בSourcebans

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

DMatriX
  • דור אזולאי
  • 144
  • 1.5k הודעות

1. אמרתי לנאור ("חבר שלו") שלא אמרתי כלום על שירים, הסיבה לבאן לא קשורה לשירים אלה להקלטות, קולות מעצבנים והתגרויות.

2. אתה בעצמך אומר 

ציטוט

שמתי הקלטה של חבר שלי מתעצבן בדיסכורד(הקלטה של 3 שניות) , ודיברתי עם Zaper שהיה בסרבר(עשינו קולות אחד לשני 

וזה שאתה אומר שאף אחד לא התלונן זה לא נכון, אני אמרתי לכם די מאה פעם אבל אתם התעלמתם ועוד התחלתם להתגרות ולהגיד לי "למה מה תעשה יא עבריין תבוא לפוצץ לי את הרכב" ועוד דברים כאלה.

3. הבאן ניתן לך בערך חצי שעה-שעה אחרי שבדיוק ירד לך באן של יום על כמעט אותה סיבה, התגרת בי בגלל שאין לי גישות יותר. (מורי בא והביא לך באן על זה, הבאן שקיבלת הפעם הגיע ממני).

זה שאין לי גישות לא אומר שאין לי חברים בקהילה פה שמכירים אותי ומוכנים לעזור לי ולעשות את מה שצריך, אז אלא אם כן הבאנים והעונשים לא מפריעים לך (ככה זה נראה) תמשיך לעשות בלאגן ולאט לאט הבאן שלך יתארך.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Tomasbtb
  • תומר
  • 10
  • 12 הודעות

"למה מה תעשה יא עבריין תבוא לפוצץ לי את הרכב" ועוד דברים כאלה. zaper אמר את זה , אתה לא יכול להמציא דברים עלי , זה שאין לך שום האשמות נגדי חוץ מההקלטה (ושיש לך משהו נגדי)לא אומר שאתה צריך להמציא סיבות

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

אני ראיתי בעצמי איך אתם מציקים לו בסרבר

ננעל

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• MoriAss נעל את האשכול
אורח