Mr.Jepeto 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות אנימה/מנגה:אנימה כתוביות(כן או לא, ובאיזו שפה):עברית,אנגלית (עדיפות עברית) הורדה ישירה/טורנט/צפייה ישירה: צפייה ישירה פרקים/צ'אפטרים:משהו כמו 30 פרקים +- ז'אנר: לא משנה לי הכל חוץ מספורט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 באוקטובר 23 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) Akame ga kill? תביאו ANIME LIST שלכם לפני שאתם מבקשים אנשים לא צריכים לנחש מה ראיתם ומה לא נערך 2016 באוקטובר 23 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות במידה ואתה רוצה אנימה התחלתית וקצרה אני מאוד ממליץ לך על sword art online . הרבה חברים שלי התחילו לראות אנימה מהסדרה הזאת. במידה וזה לא אנימה התחלתית אני יביא לך רשימה של אנימות מומלצות שעשיתי עליהם סיקור ותוכל לעיין שם בעלילה וסגנון ומספר פרקים. במידה ואתה מתעניין באנימה שהיא לא מהרשימה ואתה רוצה שאני יעשה עליה סיקור כך שתבין על מה האנימה ואם שווה לראות אותה אשמח אם תציין זאת. יומן העתיד / Mirai Nikki Akame Ga Kill HighSchool DXD ארץ פלאות המתים\Deadman Wonderland Black Butler\Kuroshitsuji\המשרת השחור Shingeki no Kyojin\ attack on titan\ מתקפת הטיטאנים FMAB/Fullmetal Alchemist Brotherhood/אלכימאי המתכת. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות לפני 1 שעה n0nstop אמר: במידה ואתה רוצה אנימה התחלתית וקצרה אני מאוד ממליץ לך על sword art online . הרבה חברים שלי התחילו לראות אנימה מהסדרה הזאת. במידה וזה לא אנימה התחלתית אני יביא לך רשימה של אנימות מומלצות שעשיתי עליהם סיקור ותוכל לעיין שם בעלילה וסגנון ומספר פרקים. במידה ואתה מתעניין באנימה שהיא לא מהרשימה ואתה רוצה שאני יעשה עליה סיקור כך שתבין על מה האנימה ואם שווה לראות אותה אשמח אם תציין זאת. יומן העתיד / Mirai Nikki Akame Ga Kill HighSchool DXD ארץ פלאות המתים\Deadman Wonderland Black Butler\Kuroshitsuji\המשרת השחור Shingeki no Kyojin\ attack on titan\ מתקפת הטיטאנים FMAB/Fullmetal Alchemist Brotherhood/אלכימאי המתכת. תודה! אראה את מה שלא ראיתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 23 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות בכיף! במידה ותסיים את כל האנימות שציינתי ותרצה אנימות חדשות תשלח לי הודעה פרטית :) ננעל. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.