noco 1 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 noco חדש/ה ב־YourGame נועם כהן 1 25 הודעות אדמין בשרת fun הביא לי באן לשעתיים בגלל ששיניתי את השם לאוכל רק בהתחלה הוא הביא לי קיק לא הבנתי על מה לא נתן סיבה, אחרי זה התחברתי שוב כי לא הבנתי על מה ואז נתן לי באן וחבר שלי היה איתי, לאדמין קוראים sabon http://steamcommunity.com/profiles/76561198281125419/ זה הפרופיל שלו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 23 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות ירד הבאן. פעם הבאה תנסה להקשיב לאדמין במידה והוא עובר על החוקים. תידע עם רקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוקטובר 23 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות השם שלך היה לא יפה ככה שגם התגרת בי ואמרת לי איך קוראים לי כדאי שאני יצא כאילו קיללתי את עצמי ואחרי זה נתתי לך קיק לשנות את השם לא שינית ועוד התחכמת ושינית לשם יותר גרוע ככה שקיבלת את הבאן אבל הבאן ירד ככה שזה כבר לא משנה... מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו