Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות שם מגיש התלונה:Humanize- SteamID:STEAM_0:0:8246000 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:pitpiton + daffy duck קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אדמינים ואין לי קישור :( תאריך המקרה:23/10/16 הוכחות תומכות: אי אפשר לצלם טקסט אבל זה מה שרשמתי להם כמה פעמים (TO ADMINS) Humanize-: daffy (TO ADMINS) Humanize-: protekzioner ata yahol lirshom !fklist (TO ADMINS) Humanize-: kvar? הערות:אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות רק סיטי הבא ירד לה הסיטיבאן http://prntscr.com/cxqo1z סליחה שהיה tab *~* זה רק מוכיח שהאדמינים אביוזרים וגם מנהל הקהילה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 23 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות לא אביוזרים היה אמור לרדת לה. לא הייתה בשרת שהיא קיבלה את זה. היה לה דידוס ולא שמעה כלום והיא אמרה פקודה וסירבו לה לכן נתנו לה. די לחפש כל הזמן על קטנות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות לפני כעת pitpiton אמר: לא אביוזרים היה אמור לרדת לה. לא הייתה בשרת שהיא קיבלה את זה. היה לה דידוס ולא שמעה כלום והיא אמרה פקודה וסירבו לה לכן נתנו לה. די לחפש כל הזמן על קטנות. לכל אחד אחר לא הייתם נותנים לזה יד, אני מבקש שלא אתה תטפל בתלונה, תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 23 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אח שלי אני נותן יד לכולם. זה שאתה אפס ובא לחפש את זה לא מעניין. אני יטפל בזה כי אתה מתלונן עלי. לא טוב לך לשחק בקהילה הזאת אל תשחק. פה אנחנו לא שומרים טינה וסולחים לאנשים. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.