Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות מנהל חדש-ישן חוזר! פורום אנימה ומנגה חזר ואני שמח לבשר שביחד עם הפורום חזר מנהל וותיק, מוזמנים לברך את n0nstop יוגב! יוגב כעת יטפל בפורום ויעשה כל מה שצריך על-מנת שהוא ייתפקד כמו שצריך. מוזמנים לאחל ליוגב המון בהצלחה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 22 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תודה רבה! מקווה להגדיל את הקהילה הישראלית של צופי האנימה! via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 באוקטובר 22 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אם אתה מחבר בין OSU לבין הפורום הזה אני שובר לך את המפרקת. You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CNP 27 פורסם 2016 באוקטובר 22 CNP YourGame Corporal Hatool 27 673 הודעות לפני כעת The Donger אמר: אם אתה מחבר בין OSU לבין הפורום הזה אני שובר לך את המפרקת. XD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 22 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות בהצלחה יוגב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 22 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 6 דקות The Donger אמר: אם אתה מחבר בין OSU לבין הפורום הזה אני שובר לך את המפרקת. osu זה לא אנימה X: אתה יכול לבחור אותו שיראה כמו אנימה אבל זה בחירה . במילים אחרות: אני לא ישלב בין osu! לבין אנימה ומנגה XD via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 22 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 3 דקות oYc אמר: בהצלחה יוגב תודה רבה אחי via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באוקטובר 22 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות בהצלחה יוגב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 באוקטובר 23 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות בהצלחה יוגב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו