SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות כל פעם כשאני נכנס לשרת אחרי כמה זמן (20 שניות בערך) זה מוציא אותי ורושם לי את זה: ..Disconnect: Pure server: file [GAME]\materials/sprites\sg_traitor_icon.vmt does not match the server's file מישהו יכול לעזור לי? p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 22 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפי מה שנראה לי חסר לך file של טריטור... התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 22 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות סתם עכשיו רציני תלך לתיקייה של הקונטר ותחפש את התיקייה הזאת ושם תמחוק את sg_traitor_icon.vmt ככה שזה יורד לך את זה מחדש ואז תוכל להיכנס התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות (נערך) אני מנסה למצוא את הקובץ אבל אני לא מוצא אותו נערך 2016 באוקטובר 23 על ידי peleg12345 p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני 7 שעות Evya M אמר: סתם עכשיו רציני תלך לתיקייה של הקונטר ותחפש את התיקייה הזאת ושם תמחוק את sg_traitor_icon.vmt ככה שזה יורד לך את זה מחדש ואז תוכל להיכנס מחקתי את כל הקבצים שהיו לי של ה ttt נראה אם זה יעזור... p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 23 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 1 שעה peleg12345 אמר: מחקתי את כל הקבצים שהיו לי של ה ttt נראה אם זה יעזור... אם מחקת את כל קבצי ה TTT אז כנראה שזה היה שם, בפעם הבאה שתכנס לשרת הכל ירד מחדש. במידה ועדיין תיהיה את הבעיה נא לפנות אלי לפרטי ואעזור לך. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוקטובר 23 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אם מחקתה הכל כנראה יקח קצת זמן עד שזה יטען אבל אל תחשוב שזו בעיה P: "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 23 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 3 שעות peleg12345 אמר: מחקתי את כל הקבצים שהיו לי של ה ttt נראה אם זה יעזור... עזר? התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני 1 שעה Evya M אמר: עזר? לא זה עדיין יוצא לי :( p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 23 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות כנס לתיקייה של סטים ומשם: steamapps>common>csgo>csgo ותמחק את התיקייה של הmaterial קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 23 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות לפני 12 דקות MoriAss אמר: כנס לתיקייה של סטים ומשם: steamapps>common>csgo>csgo ותמחק את התיקייה של הmaterial תודה D: עובד p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 בנובמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אפשר לנעול! (חלום להגיד את זה חחח) לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו