Tapohoni Guy 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 Tapohoni Guy YourGame Beginner 10 56 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: גיא תפוחי SteamID: כקגע אין בשהמך יוסיף סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): < שלושתם השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: פאן האדמין שביצע את ההרחקה:Cry_2_Play אורך ההרחקה: גאג ליום מיוט ליום ובאן ליום הביא לי שתי באנים במגביל סיבת ההרחקה: אני נכסנתי לשרת ודיברתי משהו לא לעניין עכשיו האדמין החליט לתת לי מיוט ליום על זה ששרתי וקיללתי ואיפלו לא קיללתי (החבר של האדמין קילל ולא נתן לו שום גאג או מיוט) תיאור המקרה: נכנסתי לפאן רציתי לשחק קצת עד שחזרתי לקהילה אבל אז cry_2_play האדמין החליט שהוא נותן לי גאג על זה ששרתי וקיללתי ולא עשיתי אפילו אחת מהם דיברתי משהו לא למקום (2 מילים) לא קללות אחר כך אמרתי לו למה אתה נותן לי מיוט ונתן לי גאג ליום ואז הוא אמר לי אני יתן לך באן אמרתי לו באדמין צאט אתה נותן לי באן אתה יורד נתן לי באן ליום על זה שעצבנתי אותו וכתוב בתיאור של הבאן chat/mic spam ואפילו לא דיברתי כי הייתי בגאג ומיוט שתבינו עד כמה אדמינים הם לא יודעים לעשות דברים הוכחות ( במקרה ויש) : אין לי הוכחות אבל אני רוצה לדבר עם מנהם שרת הפאן ועם הדאמין נערך 2016 באוקטובר 22 על ידי Tapohoni Guy [sIGPIC][/sIGPIC] Tapohi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 22 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות מהן שני המילים שאמרתה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tapohoni Guy 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 Tapohoni Guy YourGame Beginner 10 56 הודעות פיטפיטון ההומו יופי אתה מרוצה? ולמה הבאן לשבוע? למה האדמין שלך שם שתי באנים במגביל? למה האדמין שלך לא יודע אפילו לכתוב את הסיבה שבגללה הבאן? תעני לי על זה [sIGPIC][/sIGPIC] Tapohi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 22 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות ירד הבאן שלך. זה אומר אתה על תנאי. המשכתה לעשות בעיות השרתים הבאתי לך פעם אחת מיוט על שירים. ולמרות זאת אתה ממשיך. בעיה שלך תהנה לשבוע מנוחה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tapohoni Guy 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 Tapohoni Guy YourGame Beginner 10 56 הודעות (נערך) עזוב אותי כבר אתה בגללך אני מקבל תבאנים שלי כל המיוטים כל הגאגים והכל בגללך תאמין לי לא באלי להתעסק איתך והנה עוד שבוע אבל אני כבר אומר לך מי מנהל תקהילה הזאת? גיל רונן כמה מנהלים יש? 1 יופי לא נראה לי שהוא יכול לנהל קהילה גדולה אבל זה יספיק לו שיהיה לכם יום טוב במקרה ואני יקבל באנים משרתים זה הקהילה האחרונה שאני יבוא יום טוב..... עוד משהו ששכתי להוסיף זה שהקילה הזאת מעסקת ילדים קטנים לא שאכפת לי כן? אבל תשים לב כולם זה כמעט מהשרתים של סיאס גו ( רק אומר) נערך 2016 באוקטובר 22 על ידי Tapohoni Guy [sIGPIC][/sIGPIC] Tapohi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 22 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות לכתוב לא הצד החזק שלך לפי מה שאני רואה ולקח לי זמן להבין מה רשמתה. אבל הילד הקטן פה זה אתה והילד שלא מבין כלום זה אתה. אתה נכנס לשרת עושה בעיות ואחר כך מאשים אותנו וקורא לנו ילדים קטנים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orangelist 0 פורסם 2016 באוקטובר 22 orangelist YourGame Expert מתן 0 474 הודעות @Cry_2_Play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באוקטובר 22 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות דבר ראשון אני לא ילד קטן אני בן 17 דבר שני השחקנים "ילדים קטנים" זה שהם בני 12 10 13 לא אומר שהם לא יכולים להיות אדמינים אליך או אפילו מנהלי שרת. דבר שני עם אתה מכיר את המשפט "יחס גורר יחס" זה מתאים למה שקורה פה אתה מפיל את כל הבלגן הזה עליך. מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוקטובר 22 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות אני ביקשתי מCRY לתת לך עונשים ארוכים , תלמד להתנהג ואז תבוא לקהילה הזאת אתה לא תבוא לשרת שלנו ותקלל את PITPITON רק כי "בא לך" הבעיה אצלך זה שאתה עושה מה שבראש שלך ואז בוכה לצוות שקיבלת מיוט/גאג ארוך יום טוב שיהיה לך נ.ב http://prntscr.com/cxjvj1 אתה לא תדבר ככה לאנשי צוות גם לא מאחורי הגב . בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tapohoni Guy 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 22 Tapohoni Guy YourGame Beginner 10 56 הודעות שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה לקבל באנים ארוכים או מיוטים ארוכים או כל דבר אחר אבל מה? רק שיהיה מוצדק אני לא בא לפה להעליב או משהו [sIGPIC][/sIGPIC] Tapohi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 22 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות לפני 29 דקות Tapohoni Guy אמר: שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה לקבל באנים ארוכים או מיוטים ארוכים או כל דבר אחר אבל מה? רק שיהיה מוצדק אני לא בא לפה להעליב או משהו אתה באתה לעשות בעיות השרת. מה לא מוצדק בזה תסביר לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 22 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות -לגבי המיוט: אתה על בסיס קבוע נכנס לשרת ועושה בעיות, אתה יכול להסתכל בקישור הזה: https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:90248242&advType=steamid ולראות את כל המיוטים שיש לך, מיוט ליום זה בסדר לגמרי, תתחיל להירגע בשרת ואז העונשים יופחתו. -לגבי הגאג: לפי מה שהבנתי מהאדמין אתה הספמת את הצאט בצורה מאסיבית ללא הפסקה, גאג לגיטימי לגמרי. אתה שחקן שעושה המון בעיות, תרגע שבוע ותחזור להתנהג כמו שצריך. יש לך בעיה עם גילאים של הצוות פה? מצטער אבל אין לך זכות להביע דעה בנושא, כי הצוות של בני 13 האלה הם אלו שעוצרים אותך מלהרוס לאנשים את חווית המשחק. אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם יש לך עוד מה להגיד. לבנתיים, ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.