עבור לתוכן

בגשת תלונה על אדמין שמנצל גישות

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Tapohoni Guy
  • 10
  • 56 הודעות
(נערך)

שם מגיש התלונה: גיא תפוחי

SteamID: כקגע אין בשהמך יוסיף

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):  < שלושתם

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: פאן

האדמין שביצע את ההרחקה:Cry_2_Play

אורך ההרחקה: גאג ליום מיוט ליום ובאן ליום הביא לי שתי באנים במגביל

סיבת ההרחקה: אני נכסנתי לשרת ודיברתי משהו לא לעניין עכשיו האדמין החליט לתת לי מיוט ליום על זה ששרתי וקיללתי ואיפלו לא קיללתי (החבר של האדמין קילל ולא נתן לו שום גאג או מיוט)

תיאור המקרה: נכנסתי לפאן רציתי לשחק קצת עד שחזרתי לקהילה אבל אז cry_2_play האדמין החליט שהוא נותן לי גאג על זה ששרתי וקיללתי ולא עשיתי אפילו אחת מהם דיברתי משהו לא למקום (2 מילים) לא קללות אחר כך אמרתי לו למה אתה נותן לי מיוט ונתן לי גאג ליום ואז הוא אמר לי אני יתן לך באן אמרתי לו באדמין צאט אתה נותן לי באן אתה יורד נתן לי באן ליום על זה שעצבנתי אותו וכתוב בתיאור של הבאן chat/mic spam ואפילו לא דיברתי כי הייתי בגאג ומיוט שתבינו עד כמה אדמינים הם לא יודעים לעשות דברים

הוכחות ( במקרה ויש) : אין לי הוכחות אבל אני רוצה לדבר עם מנהם שרת הפאן ועם הדאמין

נערך על ידי Tapohoni Guy
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 11
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

pitpiton
  • תומר
  • 119
  • 724 הודעות

מהן שני המילים שאמרתה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• 10
  • 56 הודעות

פיטפיטון ההומו יופי אתה מרוצה? ולמה הבאן לשבוע? למה האדמין שלך שם שתי באנים במגביל? למה האדמין שלך לא יודע אפילו לכתוב את הסיבה שבגללה הבאן? תעני לי על זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

pitpiton
  • תומר
  • 119
  • 724 הודעות

ירד הבאן שלך. זה אומר אתה על תנאי.

המשכתה לעשות בעיות השרתים הבאתי לך פעם אחת מיוט על שירים. ולמרות זאת אתה ממשיך.

בעיה שלך תהנה לשבוע מנוחה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• 10
  • 56 הודעות
(נערך)

עזוב אותי כבר אתה בגללך אני מקבל תבאנים שלי כל המיוטים כל הגאגים והכל בגללך תאמין לי לא באלי להתעסק איתך והנה עוד שבוע אבל אני כבר אומר לך מי מנהל תקהילה הזאת? גיל רונן כמה מנהלים יש? 1 יופי לא נראה לי שהוא יכול לנהל קהילה גדולה אבל זה יספיק לו שיהיה לכם יום טוב במקרה ואני יקבל באנים משרתים זה הקהילה האחרונה שאני יבוא

יום טוב.....

עוד משהו ששכתי להוסיף זה שהקילה הזאת מעסקת ילדים קטנים לא שאכפת לי כן? אבל תשים לב כולם זה כמעט מהשרתים של סיאס גו ( רק אומר)

נערך על ידי Tapohoni Guy
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

pitpiton
  • תומר
  • 119
  • 724 הודעות

לכתוב לא הצד החזק שלך לפי מה שאני רואה ולקח לי זמן להבין מה רשמתה.

אבל הילד הקטן פה זה אתה והילד שלא מבין כלום זה אתה. אתה נכנס לשרת עושה בעיות ואחר כך מאשים אותנו וקורא לנו ילדים קטנים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

orangelist
  • מתן
  • 0
  • 474 הודעות
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Cry_2_Play
  • D.D
  • 17
  • 181 הודעות

דבר ראשון אני לא ילד קטן אני בן 17 דבר שני השחקנים "ילדים קטנים" זה שהם בני 12 10 13 לא אומר שהם לא יכולים להיות אדמינים אליך או אפילו מנהלי שרת.

דבר שני עם אתה מכיר את המשפט "יחס גורר יחס" זה מתאים למה שקורה פה אתה מפיל את כל הבלגן הזה עליך.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Exufox1
  • 18
  • 164 הודעות

אני ביקשתי מCRY לתת לך עונשים ארוכים , תלמד להתנהג ואז תבוא לקהילה הזאת

אתה לא תבוא לשרת שלנו ותקלל את PITPITON רק כי "בא לך"

הבעיה אצלך זה שאתה עושה מה שבראש שלך ואז בוכה לצוות שקיבלת מיוט/גאג ארוך 

יום טוב שיהיה לך

נ.ב http://prntscr.com/cxjvj1 

אתה לא תדבר ככה לאנשי צוות גם לא מאחורי הגב .

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• 10
  • 56 הודעות

שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה לקבל באנים ארוכים או מיוטים ארוכים או כל דבר אחר אבל מה? רק שיהיה מוצדק אני לא בא לפה להעליב או משהו

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

pitpiton
  • תומר
  • 119
  • 724 הודעות
לפני 29 דקות Tapohoni Guy אמר:

שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה לקבל באנים ארוכים או מיוטים ארוכים או כל דבר אחר אבל מה? רק שיהיה מוצדק אני לא בא לפה להעליב או משהו

אתה באתה לעשות בעיות השרת. מה לא מוצדק בזה תסביר לי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

-לגבי המיוט: אתה על בסיס קבוע נכנס לשרת ועושה בעיות, אתה יכול להסתכל בקישור הזה:  https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&advSearch=STEAM_1:1:90248242&advType=steamid

ולראות את כל המיוטים שיש לך, מיוט ליום זה בסדר לגמרי, תתחיל להירגע בשרת ואז העונשים יופחתו.

-לגבי הגאג: לפי מה שהבנתי מהאדמין אתה הספמת את הצאט בצורה מאסיבית ללא הפסקה, גאג לגיטימי לגמרי.

אתה שחקן שעושה המון בעיות, תרגע שבוע ותחזור להתנהג כמו שצריך.

יש לך בעיה עם גילאים של הצוות פה? מצטער אבל אין לך זכות להביע דעה בנושא, כי הצוות של בני 13 האלה הם אלו שעוצרים אותך מלהרוס לאנשים את חווית המשחק.

אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי אם יש לך עוד מה להגיד.

לבנתיים, ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...