wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 21 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות היי כולם, כאן שוהם עם עוד פרק של חדשות CS:GO אני כאן עם פרק חדש אז בואו נתחיל.... Astralis מחרו את karrigan לFaZe Clan Astralis מחרו את Finn "karrigan" Andersen לFaZe Clan לסכום לא ידוע,הקבוצה הודיעה ביום רביעי. "אלו דברים משלובים הרגשות של פירוק מAstralis,אבל אני חושב שזה טוב לשתי החלקים," karrigan אמר בידיעה לתקשורת. " היו לי הרבה רגעים טובים ואלו האלו שאני לוקח איתי בעתיד. "הסיבה לשינוי הזה זה שבחודשים האחרונים לא ביצענו לפי הציפוים שלנו, שגרם להחלטות שונות של איך נוכל לשפר את הטקטיקות שלנו במשחק באנו להחלטה שאני הייתי הכי טוב לנתיב עכשיו אנחנו מתפצלים ואני מאחל לAstralis הכי טוב בעתיד. אני מקווה שהם ימצאו את הדרך שלהם בחזרה למעלה" karrigan היה הקפטן של הקבוצה ואחד המייסדים של Astralis,שזה היה בינואר 19. Virtus.Pro עוקפים את SK Gaming ונהיים הקבוצה הכי טובה בעולם! הקבוצה VP עקפה את SK ונהייתה הכי טובה בעולם לאחר קרב צמוד זה סוףסוף קרה בהצלחה להם pyth אומר שהוא צריך עוד חודש אחד כדי להחלים,יותר אם יצטרך ניתוח Jacob "pyth" Mourujavi אומר שיצטרך לפחות חודש אחד או יותר כדי להחלים מהפציעה ביד שלו, אבל זה יכול לקחת אפילו יותר אם הוא יצטרך ניתוח. אלו כל החדשות להיום המשך יום נעים לכולכם סליחה אם היה קצר אבל זה מה שיש כרגע מeSports P: ביי ביי :) "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 באוקטובר 21 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות אחלה פרק נ.ב *מכרו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
מלגרן כחול 2 פורסם 2016 באוקטובר 21 מלגרן כחול חדש/ה ב־YourGame 2 16 הודעות לפני 5 דקות SpAze אמר: נ.ב *מכרו lol בברכה, מלגרן כחול. לפני שאתם מוסיפים אותי תכתבו לי בפרופיל למה ליצירת קשר: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 21 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לפני 5 דקות SpAze אמר: אחלה פרק נ.ב *מכרו אפשר לרשום ככה וגם ככה P: ניסיון יפה אבל "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sN0w 26 פורסם 2016 באוקטובר 21 sN0w משתמש רשום אפק 26 435 הודעות לפני 1 שעה KnifeSkrops אמר: אפשר לרשום ככה וגם ככה P: ניסיון יפה אבל רושמים מכרו.. אי אפשר גם עם ח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו