DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות בלי הרבה מילים: הוא שם 143.53$ על סכין, כשיוצא סכין כל מי ששם על זה וניצח מקבל x14 ממה שהוא שם... תעשו את החישוב של כמה כסף הוא זכה... Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אז אתה בקטע של סקינים ? :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת oYc אמר: אז אתה בקטע של סקינים ? :) כבר הרווחתי משם 100$ לפני רבע שעה, מישהו הביא לי מפתח והרווחתי. אבל לפני כמה חודשים הפסדתי שם 200$. אז מה אתה חושב אני בקטע של סקינים? Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוקטובר 20 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות עשיתה gamma doppler???????? emerald או שזה סתם תמונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 1 דקה DMatriX אמר: כבר הרווחתי משם 100$ לפני רבע שעה, מישהו הביא לי מפתח והרווחתי. אבל לפני כמה חודשים הפסדתי שם 200$. אז מה אתה חושב אני בקטע של סקינים? שמע אני הימרתי עם תומר כאילו היה לנו פרדיקטור ובזכותו הרווחנו סקין של 400 דולר שנינו הוא עוד לא הוציא אני הוצאתי כי ידעתי שאני יפסיד... תאמין לי אם יש לך משהו תוציא... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני כעת pitpiton אמר: עשיתה gamma doppler???????? emerald או שזה סתם תמונה מה? לא זה רולטה כמו רולטה אמיתי של צבעים רק במקום ירוק שחור אדום זה סכין רייפל ופיסטול. הסכין זה בעצם הצבע הירוק ברולטה. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 2 דקות pitpiton אמר: עשיתה gamma doppler???????? emerald או שזה סתם תמונה חיקוי של csgodouble התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות ורגע סתם נגיד אתה נופל על glock fade מה אתה מקבל כאילו 200 או שזה סתם x2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות הוא הרוויח 2009.42 דולר הלוואי עליי תאמינו לי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 20 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 1 דקה oYc אמר: ורגע סתם נגיד אתה נופל על glock fade מה אתה מקבל כאילו 200 או שזה סתם x2 לא מבין באתר אבל לפי מה שנראה לי אם נופל על אקדח זה סוג אחד (כפול 2) ואם נופל על נשק זה סוג אחר (כפול 2) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 20 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות לפני 1 דקה Evya M אמר: לא מבין באתר אבל לפי מה שנראה לי אם נופל על אקדח זה סוג אחד (כפול 2) ואם נופל על נשק זה סוג אחר (כפול 2) you are right my friend. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת Evya M אמר: לא מבין באתר אבל לפי מה שנראה לי אם נופל על אקדח זה סוג אחד (כפול 2) ואם נופל על נשק זה סוג אחר (כפול 2) מעניין המשחק הזה אבל אין לי מחשב (מעניין ביגלל מי @pitpiton ) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 20 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני כעת DMatriX אמר: you are right my friend. דור אני מביא לך 20 דולר עם כמה אתה יוצא משם? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 באוקטובר 20 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות ואוו פשוט מזל... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2016 באוקטובר 20 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות המזל..... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו