doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות אני שמתי הקלטה ואז הלכתי לקומפ וקיבלתי באן ל4 ימים אני מצטער מאוד ומבקש שתורידו או תצמצמו את הבאן אני למדתי את הלקח שלי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 פורסם 2016 באוקטובר 19 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות רגע מה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות Up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות @MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 19 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אחי עברו בקושי שלוש שעות אל תתייג אותו הוא ישים לב לזה לבד התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 19 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Boom Head$hot קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפרוטוקול מי ששם את השירים הבאמת חזקים זה היה משהו אחר אני רק שמתי צלצול של סקייפ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Goblins 50 פורסם 2016 באוקטובר 19 Goblins אדמין בשרת הCSGO Jail אורי 50 372 הודעות לפני 2 דקות doron אמר: לפרוטוקול מי ששם את השירים הבאמת חזקים זה היה משהו אחר אני רק שמתי צלצול של סקייפ סליחה שאני מתערב אבל אני ההיתי מהסמארף שלי בשרת שזה קרה ואתה חושב שלשים רק צלצול של סקייפ פותר אותך מעונש? זה באותו מידה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לא אני חושב שזה לא צריך להיות אותו עונש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boom Head$hot 11 פורסם 2016 באוקטובר 19 Boom Head$hot משתמש רשום 11 21 הודעות @doron אהבת דבר ראשון tני לא מתכוון להוריד או לקצר את הבאן הזה מכמה סיבות. 1. שמתה שירים וגם אם הם אפילו היו חלשים אתה לא צריך להשים שירים אם אין לך אישור מאדמין!. 2. אמרתי לך כמה פעמים לחזור לפני שאתה מקבל באן מעל 10 פעמים. 3. לא אשמתי שהתחלת קומפ. 4. אתה צריך לקחת אחריות על מה שאתה עושה The Men And The Legend קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 19 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות לפני 1 שעה Boom Head$hot אמר: @doron אהבת דבר ראשון tני לא מתכוון להוריד או לקצר את הבאן הזה מכמה סיבות. 1. שמתה שירים וגם אם הם אפילו היו חלשים אתה לא צריך להשים שירים אם אין לך אישור מאדמין!. 2. אמרתי לך כמה פעמים לחזור לפני שאתה מקבל באן מעל 10 פעמים. 3. לא אשמתי שהתחלת קומפ. 4. אתה צריך לקחת אחריות על מה שאתה עושה 1)אם לא קראת אני התנצלתי עלזה ששמתי שיר 2)אני אמרתי שאני יבוא אחרי הקומפ כי אני לא יכול לצאת באמצע כי אחקץ הינו מפסידים את המשחק על בטוח 3)באמת שזה לא אשמתך ואני לא מבין מה טיעון פה 4)לקחתי אחריות על מעשי אחרת לא הייתי פותח את האשכול הזה תאמין לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 20 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות אני לא חושב שאדמינים צריכים להתנהג כמו רובוטים ולעשות הכל לפי הספר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Boom Head$hot 11 פורסם 2016 באוקטובר 21 Boom Head$hot משתמש רשום 11 21 הודעות @doron אני חושב שאתה לא צריך להתפרע בשרת שאין אדמין. The Men And The Legend קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
doron 170 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 21 doron משתמש רשום דורון 170 885 הודעות @Boom Head$hotעזבו אני ניסיתי כנראה אתה לא יודע לסלוח לאחרים אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו