עבור לתוכן

פלאגין ספריי לסארף

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול DMatriX
  • דור אזולאי
  • 144
  • 1.5k הודעות

שם מגיש ההצעה: DMatriX

תאריך הגשת ההצעה: 19.10.2016

הצעה לשרת: Surf

פירוט על ההצעה: מה שזה בעצם עושה, זה מאפשר לשחקנים לעשות ספריי על קירות. הרעיון בפלאגין הזה הוא שהוא יעזור לשחקנים לראות חלק מהדברים יותר טוב, כמו חלונות שאפשר להיתקע בהם, או רשתות מעצבנות. את הספריי רק השחקן שיוצר יוכל לראות, ככה שזה לא יפריע לשחקנים אחרים. חשבתי שזה יוכל לעבוד כמו שיש את המשחק בגייל של הלהביור (מכוונים עם הסכין ופשוט מרססים ויוצא עשן, רק שבמקום עשן יצא צבע).

מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה בעיה שאני בטוח שלא רק אני שמתי לב אליה (דברים בלתי נראים) וזה נראה לי מועיל מאוד במיוחד בשרת סארף, שיש מלא תקיעות ברמפות a.k.a ramp glitch. הספריי יוכל לעזור לשחקנים לסמן את התקיעות והם ידעו איפה לא לעבור כדי שלא יהרס להם הRun.

קישור לפלאגין (במידה ויש): לא מצאתי...

הערות: אני אומנם לא מצאתי קישור לפלאגין אבל מה שכן מצאתי זה את הפלאגין בפעולה.

L15Q5m0.png

בתמונה אפשר בעצם לראות איך הספריי נראה וכמו שאתם רואים הוא משתמש בו כדי לסמן חלון שממש קשה לראות.

אם אתה (שביט) רוצה לראות איך הוא משתמש בו בסרטון אתה מוזמן להיכנס ללינק https://www.twitch.tv/troflecopter/v/94546868 ותעבור לזמן 01:14:39. שם הוא משתמש בו ואחרי זה תראה גם כמה זה עוזר לו לסמן את זה.

אני גם מאמין שככל שהזמן יעבור שחקנים כבר ימצאו לפלאגין הזה עוד כמה שימושים וככה אולי גם יוכל לעזור בשרתים אחרים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 5
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

תפתח אשכול על זה אם סקר..

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול DMatriX
  • דור אזולאי
  • 144
  • 1.5k הודעות
לפני 57 דקות MoriAss אמר:

תפתח אשכול על זה אם סקר..

עם* 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• 2 weeks later...
T0T #IDF Power
  • 24
  • 267 הודעות

+1

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

orangelist
  • מתן
  • 0
  • 474 הודעות

+2

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות
לפני ב-19.10.2016 at 05:51 DMatriX אמר:

שם מגיש ההצעה: DMatriX

תאריך הגשת ההצעה: 19.10.2016

הצעה לשרת: Surf

פירוט על ההצעה: מה שזה בעצם עושה, זה מאפשר לשחקנים לעשות ספריי על קירות. הרעיון בפלאגין הזה הוא שהוא יעזור לשחקנים לראות חלק מהדברים יותר טוב, כמו חלונות שאפשר להיתקע בהם, או רשתות מעצבנות. את הספריי רק השחקן שיוצר יוכל לראות, ככה שזה לא יפריע לשחקנים אחרים. חשבתי שזה יוכל לעבוד כמו שיש את המשחק בגייל של הלהביור (מכוונים עם הסכין ופשוט מרססים ויוצא עשן, רק שבמקום עשן יצא צבע).

מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: זה בעיה שאני בטוח שלא רק אני שמתי לב אליה (דברים בלתי נראים) וזה נראה לי מועיל מאוד במיוחד בשרת סארף, שיש מלא תקיעות ברמפות a.k.a ramp glitch. הספריי יוכל לעזור לשחקנים לסמן את התקיעות והם ידעו איפה לא לעבור כדי שלא יהרס להם הRun.

קישור לפלאגין (במידה ויש): לא מצאתי...

הערות: אני אומנם לא מצאתי קישור לפלאגין אבל מה שכן מצאתי זה את הפלאגין בפעולה.

L15Q5m0.png

בתמונה אפשר בעצם לראות איך הספריי נראה וכמו שאתם רואים הוא משתמש בו כדי לסמן חלון שממש קשה לראות.

אם אתה (שביט) רוצה לראות איך הוא משתמש בו בסרטון אתה מוזמן להיכנס ללינק https://www.twitch.tv/troflecopter/v/94546868 ותעבור לזמן 01:14:39. שם הוא משתמש בו ואחרי זה תראה גם כמה זה עוזר לו לסמן את זה.

אני גם מאמין שככל שהזמן יעבור שחקנים כבר ימצאו לפלאגין הזה עוד כמה שימושים וככה אולי גם יוכל לעזור בשרתים אחרים.

רעיון יפה אבל שאלה זה יפריע לראן שלך כי זה ימשוך את צומת הלב שלך?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים