heater gamer 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 18 heater gamer YourGame Beginner ליאב 4 61 הודעות שם מגיש התלונה: ליאב SteamID: STEAM_0:0:141752715 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): gag השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: surf האדמין שביצע את ההרחקה: p0keeto אורך ההרחקה: Permanent סיבת ההרחקה: אמרתי לו לתת לי גאג בצחוק והוא לא הוריד לי תיאור המקרה: היה מיוט אול ורציתי גאג בצחוק ואז ביקשתי ממנו להוריד והוא אמר שהוא לא רוצה להוריד הוכחות ( במקרה ויש):אין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 18 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @pokeeto קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pokeeto 13 פורסם 2016 באוקטובר 18 pokeeto YourGame Beginner p0keeto 13 103 הודעות לפני 2 שעות LiavXtrim5 אמר: שם מגיש התלונה: ליאב SteamID: STEAM_0:0:141752715 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): gag השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: surf האדמין שביצע את ההרחקה: p0keeto אורך ההרחקה: Permanent סיבת ההרחקה: אמרתי לו לתת לי גאג בצחוק והוא לא הוריד לי תיאור המקרה: היה מיוט אול ורציתי גאג בצחוק ואז ביקשתי ממנו להוריד והוא אמר שהוא לא רוצה להוריד הוכחות ( במקרה ויש):אין ביקשתי ממני פיגאג,לא בנימה של צחוק ולא ביקשת שאני יוריד מאז... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 18 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 8 דקות pokeeto אמר: ביקשתי ממני פיגאג,לא בנימה של צחוק ולא ביקשת שאני יוריד מאז... יש לי דבר אחד להגיד: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
heater gamer 4 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 18 heater gamer YourGame Beginner ליאב 4 61 הודעות אלף כול ביקשתי גאג בת כול אני ביקשתי ואני מצטט "אני: אתה יכול להוריד לי את הפי גאג? אתה: אבל ביקשת. אני: כן אבל אני עכשיו מבקש שתוריד לי. אתה: מצטער אין דבר כזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 20 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות המיוט ירד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.