TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 17 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: תאריך הגשת ההצעה:18/10/2016 הצעה לשרת: פאן פירוט על ההצעה: אז שלום לכולם, אני רק אומר קודם שאני אוהב את שרת הפאן אבל לאחרונה עלה לי על העצבים כל הקטע הזה. תקראו עד הסוף ואני מקווה שתבינו, תודה אז תמיד בשרת הפאן היה מצנח לכל מפות הקורסים, וזה דבר שפשוט הורס את השרת ברמות מטורפות לפחות מהנקודת מבט שלי. במקום שרת פאן זה הפך להיות שרת של ילדים שפשוט מנסים לקבל טיימר יותר טוב. אז במפות הקורסים יש מצנח וזה ממש לא טוב כי פשוט שלבים שלמים של המפה פשוט עוברים אותם בלי אפילו לעשות אותם. לדוגמא יש חלק של מעלית זזה שצריך להתחמק מקירות אז פשוט עושים את המצנח ועוברים את השלב מלמעלה בלי אפילו לעשות אותו פעם אחת. ולרוב עוד יותר גרוע עוברים מפות שלמות עם מצנח רק בשביל שיהיה שיא של 14 שניות. אני עכשיו ידבר על המקרה הכי גרוע שאני רואה. מפת מריו קורס, אנשים פשוט עושים מצנח ועוברים את המפה כולה בלי לעשות אפילו שלב אחד!!!. אני שיחקתי הרבה זמן בשרתים אחרים שהם לא מישראל ששם אין מצנח, לפחות שם אנשים היו יכולים לסיים מפה בלי לעבור את כולה עם מצנח. כאן אני רואה שהרבה לא יכולים לעבור מפה בלי מצנח רק כי הם עוברים את רוב המפה עם המצנח. שלא תבינו מצנח אולי במעט מהמפות יכול להיות טוב אבל זה הפך להיות כל כך גרוע שזה כמו שפשוט נפתח מפה שעושים בה מצנח לאיזה 20 שניות ומסיימים אותה ונראה מי עובר יותר מהר??. ילדים באים לשרת הפאן בשביל טיימר ואפילו לא רוצים להנות מהמפה. המפה נועדה שיעברו אותה ושלא יפעילו מצנח לכמה שניות וזהו. נגיד בשרת אחר אני עכשיו הייתי בא נהנה מהמפה ועובר אותה אבל בשרת הזה כולם (טוב יודעים מה אוליי לא כולם אבל המון) באים רק בשביל הטיימר!. טוב כן הטיימר זה מאוד טוב ונועד להתחרות קצת אבל אין שום סיבה להשתמש בו אם לא עוברים בכלל את המפה בצורה נורמלית. ועכשיו אני ידבר קצת בחיוביות על הורדת המצנח, אם נוריד אז סוף סוף אנשים יתחילו ללמוד לסיים ולהנות מהמפות. כי אני בא למפה מסויימת כי אני אוהב אותה והיא כיפית, אבל אף אחד לא באמת עובר אותה. אני רוצה לעבור מפות בצורה נורמלית ולהינות קצת יותר מהמפה שיש עכשיו. אנשים בונים מפה ועובדים עליה קשה מאוד ובסוף בכלל לא עושים אותה כמו שצריך. בסרברים אחרים הייתי נהנה כל כך בלי מצנח שהייתי נשאר שם כמה שעות אבל לצערי בשרת הזה עם מצנח אני יכול אוליי להישאר חצי שעה. אם כבר הורדתם את המצנח בHG בשביל ניצול באגים אוליי נוריד גם את המצנח בקורסים בשביל לא לסיים את המפות תוך שנייה ובאמת להשתמש בהם. עכשיו אוליי זה ייראה להרבה אנשים קצת לא כיף להוריד מצנח כי זה תמיד היה חלק מהשרת והם לא רגילים לזה. אבל אני קורא לכם לפחות תנסו, כי לא באים לשחק רק בשביל טיימר, כאילו אפשר גם אבל לפחות לסיים את המפה. אז בבקשה כולם, בואו לפחות ננסה להוריד את המצנח ולנסות להנות מהמפות קצת. תחשבו על זה שזה אוליי נשמע גרוע אבל במקום לעשות קצת מצנח ולעבור את המפה תוך שנייה, נוכל לסיים מפות ולעבור על כל השלבים בנורמליות ושיהיה כיף להרבה יותר זמן במקום להשתעמם קצת וישר להעביר מפה. אני מקווה שהרבה איתי או לפחות רוצים לנסות למרות שאוליי להם זה נראה גרוע. We will make the jailbreak server great again! עכשיו אני כאן רק מבהיר שאני בעד ביהופ וגם בעד מצנח לחלק מועט מהמפות שיהיה קשה מאוד לסיים בלי מצנח, אבל לפחות לחלקן כדאי להוריד. אני גם בעד להוריד את האיי אר (למרות שאת זה אני לא יבקש להוריד כי לא נראה לי ייקחו את הבקשה) כי זה הכי כיף שעושים מפה בשביל הכיף ולא רק בשביל הטיימר, גם מאוד כיף שנשארים אחרונים וכל השרת צופה בכם. וגם זה שמחכים קצת בין ראונד לראונד זה הופך את המשחק להרבה פחות משעמם. אפשר להתחיל רק בכמה מפות שבאמת עוברים את כולן רק עם מצנח ובכלל לא צריך ואולי לסיים גם בזה שמורידים כמעט לכל המפות. זה יהפוך את המפות קורס לדבר מהנה ומאתגר. זהו אני עושה את זה בשביל שיהיה לכולם הרבה יותר כיף במפות ושנוכל ללמוד קצת לעבור מפות בצורה אמיתית. תודה לכולם נערך 2016 באוקטובר 17 על ידי TheEvilChicken קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Doge 0 פורסם 2016 באוקטובר 17 Doge חדש/ה ב־YourGame 0 3 הודעות אני בעד להוריד, המצנח בשרת זה הסיבה היחידה שאני לא משחק שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 באוקטובר 17 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לפני 33 דקות TheEvilChicken אמר: שם מגיש ההצעה: תאריך הגשת ההצעה:18/10/2016 הצעה לשרת: פאן פירוט על ההצעה: אז שלום לכולם, אני רק אומר קודם שאני אוהב את שרת הפאן אבל לאחרונה עלה לי על העצבים כל הקטע הזה. תקראו עד הסוף ואני מקווה שתבינו, תודה אז תמיד בשרת הפאן היה מצנח לכל מפות הקורסים, וזה דבר שפשוט הורס את השרת ברמות מטורפות לפחות מהנקודת מבט שלי. במקום שרת פאן זה הפך להיות שרת של ילדים שפשוט מנסים לקבל טיימר יותר טוב. אז במפות הקורסים יש מצנח וזה ממש לא טוב כי פשוט שלבים שלמים של המפה פשוט עוברים אותם בלי אפילו לעשות אותם. לדוגמא יש חלק של מעלית זזה שצריך להתחמק מקירות אז פשוט עושים את המצנח ועוברים את השלב מלמעלה בלי אפילו לעשות אותו פעם אחת. ולרוב עוד יותר גרוע עוברים מפות שלמות עם מצנח רק בשביל שיהיה שיא של 14 שניות. אני עכשיו ידבר על המקרה הכי גרוע שאני רואה. מפת מריו קורס, אנשים פשוט עושים מצנח ועוברים את המפה כולה בלי לעשות אפילו שלב אחד!!!. אני שיחקתי הרבה זמן בשרתים אחרים שהם לא מישראל ששם אין מצנח, לפחות שם אנשים היו יכולים לסיים מפה בלי לעבור את כולה עם מצנח. כאן אני רואה שהרבה לא יכולים לעבור מפה בלי מצנח רק כי הם עוברים את רוב המפה עם המצנח. שלא תבינו מצנח אולי במעט מהמפות יכול להיות טוב אבל זה הפך להיות כל כך גרוע שזה כמו שפשוט נפתח מפה שעושים בה מצנח לאיזה 20 שניות ומסיימים אותה ונראה מי עובר יותר מהר??. ילדים באים לשרת הפאן בשביל טיימר ואפילו לא רוצים להנות מהמפה. המפה נועדה שיעברו אותה ושלא יפעילו מצנח לכמה שניות וזהו. נגיד בשרת אחר אני עכשיו הייתי בא נהנה מהמפה ועובר אותה אבל בשרת הזה כולם (טוב יודעים מה אוליי לא כולם אבל המון) באים רק בשביל הטיימר!. טוב כן הטיימר זה מאוד טוב ונועד להתחרות קצת אבל אין שום סיבה להשתמש בו אם לא עוברים בכלל את המפה בצורה נורמלית. ועכשיו אני ידבר קצת בחיוביות על הורדת המצנח, אם נוריד אז סוף סוף אנשים יתחילו ללמוד לסיים ולהנות מהמפות. כי אני בא למפה מסויימת כי אני אוהב אותה והיא כיפית, אבל אף אחד לא באמת עובר אותה. אני רוצה לעבור מפות בצורה נורמלית ולהינות קצת יותר מהמפה שיש עכשיו. אנשים בונים מפה ועובדים עליה קשה מאוד ובסוף בכלל לא עושים אותה כמו שצריך. בסרברים אחרים הייתי נהנה כל כך בלי מצנח שהייתי נשאר שם כמה שעות אבל לצערי בשרת הזה עם מצנח אני יכול אוליי להישאר חצי שעה. אם כבר הורדתם את המצנח בHG בשביל ניצול באגים אוליי נוריד גם את המצנח בקורסים בשביל לא לסיים את המפות תוך שנייה ובאמת להשתמש בהם. עכשיו אוליי זה ייראה להרבה אנשים קצת לא כיף להוריד מצנח כי זה תמיד היה חלק מהשרת והם לא רגילים לזה. אבל אני קורא לכם לפחות תנסו, כי לא באים לשחק רק בשביל טיימר, כאילו אפשר גם אבל לפחות לסיים את המפה. אז בבקשה כולם, בואו לפחות ננסה להוריד את המצנח ולנסות להנות מהמפות קצת. תחשבו על זה שזה אוליי נשמע גרוע אבל במקום לעשות קצת מצנח ולעבור את המפה תוך שנייה, נוכל לסיים מפות ולעבור על כל השלבים בנורמליות ושיהיה כיף להרבה יותר זמן במקום להשתעמם קצת וישר להעביר מפה. אני מקווה שהרבה איתי או לפחות רוצים לנסות למרות שאוליי להם זה נראה גרוע. We will make the jailbreak server great again! עכשיו אני כאן רק מבהיר שאני בעד ביהופ וגם בעד מצנח לחלק מועט מהמפות שיהיה קשה מאוד לסיים בלי מצנח, אבל לפחות לחלקן כדאי להוריד. אני גם בעד להוריד את האיי אר (למרות שאת זה אני לא יבקש להוריד כי לא נראה לי ייקחו את הבקשה) כי זה הכי כיף שעושים מפה בשביל הכיף ולא רק בשביל הטיימר, גם מאוד כיף שנשארים אחרונים וכל השרת צופה בכם. וגם זה שמחכים קצת בין ראונד לראונד זה הופך את המשחק להרבה פחות משעמם. אפשר להתחיל רק בכמה מפות שבאמת עוברים את כולן רק עם מצנח ובכלל לא צריך ואולי לסיים גם בזה שמורידים כמעט לכל המפות. זה יהפוך את המפות קורס לדבר מהנה ומאתגר. זהו אני עושה את זה בשביל שיהיה לכולם הרבה יותר כיף במפות ושנוכל ללמוד קצת לעבור מפות בצורה אמיתית. תודה לכולם אני חושב שלא צריך להוריד את המצנח כי רוב המפות אי אפשר לעבור אותם בלי מצנח וגם מה מהזכרת הרבה פעמים שבאים רק לעבור את המפה ולעשות שיא טוב ולא נהנים מהמפה אם לא היו נהנים מהמפה היו יוצאים ולא נשארים לשחק ולעשות שיאים המצנח מאוד חשוב במפות וגם אם אנשים עוברים את המפות בקיצורי דרך זה לא הופך את המפה לפחות כיפית ואם מורידים את המצנח זה יהפוך את השרת לפחות כיף ובקושי יכנסו אנשים. המצנח צריך להשאר!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexicy 140 פורסם 2016 באוקטובר 17 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות לפני 34 דקות TheEvilChicken אמר: שם מגיש ההצעה: תאריך הגשת ההצעה:18/10/2016 הצעה לשרת: פאן פירוט על ההצעה: אז שלום לכולם, אני רק אומר קודם שאני אוהב את שרת הפאן אבל לאחרונה עלה לי על העצבים כל הקטע הזה. תקראו עד הסוף ואני מקווה שתבינו, תודה אז תמיד בשרת הפאן היה מצנח לכל מפות הקורסים, וזה דבר שפשוט הורס את השרת ברמות מטורפות לפחות מהנקודת מבט שלי. במקום שרת פאן זה הפך להיות שרת של ילדים שפשוט מנסים לקבל טיימר יותר טוב. אז במפות הקורסים יש מצנח וזה ממש לא טוב כי פשוט שלבים שלמים של המפה פשוט עוברים אותם בלי אפילו לעשות אותם. לדוגמא יש חלק של מעלית זזה שצריך להתחמק מקירות אז פשוט עושים את המצנח ועוברים את השלב מלמעלה בלי אפילו לעשות אותו פעם אחת. ולרוב עוד יותר גרוע עוברים מפות שלמות עם מצנח רק בשביל שיהיה שיא של 14 שניות. אני עכשיו ידבר על המקרה הכי גרוע שאני רואה. מפת מריו קורס, אנשים פשוט עושים מצנח ועוברים את המפה כולה בלי לעשות אפילו שלב אחד!!!. אני שיחקתי הרבה זמן בשרתים אחרים שהם לא מישראל ששם אין מצנח, לפחות שם אנשים היו יכולים לסיים מפה בלי לעבור את כולה עם מצנח. כאן אני רואה שהרבה לא יכולים לעבור מפה בלי מצנח רק כי הם עוברים את רוב המפה עם המצנח. שלא תבינו מצנח אולי במעט מהמפות יכול להיות טוב אבל זה הפך להיות כל כך גרוע שזה כמו שפשוט נפתח מפה שעושים בה מצנח לאיזה 20 שניות ומסיימים אותה ונראה מי עובר יותר מהר??. ילדים באים לשרת הפאן בשביל טיימר ואפילו לא רוצים להנות מהמפה. המפה נועדה שיעברו אותה ושלא יפעילו מצנח לכמה שניות וזהו. נגיד בשרת אחר אני עכשיו הייתי בא נהנה מהמפה ועובר אותה אבל בשרת הזה כולם (טוב יודעים מה אוליי לא כולם אבל המון) באים רק בשביל הטיימר!. טוב כן הטיימר זה מאוד טוב ונועד להתחרות קצת אבל אין שום סיבה להשתמש בו אם לא עוברים בכלל את המפה בצורה נורמלית. ועכשיו אני ידבר קצת בחיוביות על הורדת המצנח, אם נוריד אז סוף סוף אנשים יתחילו ללמוד לסיים ולהנות מהמפות. כי אני בא למפה מסויימת כי אני אוהב אותה והיא כיפית, אבל אף אחד לא באמת עובר אותה. אני רוצה לעבור מפות בצורה נורמלית ולהינות קצת יותר מהמפה שיש עכשיו. אנשים בונים מפה ועובדים עליה קשה מאוד ובסוף בכלל לא עושים אותה כמו שצריך. בסרברים אחרים הייתי נהנה כל כך בלי מצנח שהייתי נשאר שם כמה שעות אבל לצערי בשרת הזה עם מצנח אני יכול אוליי להישאר חצי שעה. אם כבר הורדתם את המצנח בHG בשביל ניצול באגים אוליי נוריד גם את המצנח בקורסים בשביל לא לסיים את המפות תוך שנייה ובאמת להשתמש בהם. עכשיו אוליי זה ייראה להרבה אנשים קצת לא כיף להוריד מצנח כי זה תמיד היה חלק מהשרת והם לא רגילים לזה. אבל אני קורא לכם לפחות תנסו, כי לא באים לשחק רק בשביל טיימר, כאילו אפשר גם אבל לפחות לסיים את המפה. אז בבקשה כולם, בואו לפחות ננסה להוריד את המצנח ולנסות להנות מהמפות קצת. תחשבו על זה שזה אוליי נשמע גרוע אבל במקום לעשות קצת מצנח ולעבור את המפה תוך שנייה, נוכל לסיים מפות ולעבור על כל השלבים בנורמליות ושיהיה כיף להרבה יותר זמן במקום להשתעמם קצת וישר להעביר מפה. אני מקווה שהרבה איתי או לפחות רוצים לנסות למרות שאוליי להם זה נראה גרוע. We will make the jailbreak server great again! עכשיו אני כאן רק מבהיר שאני בעד ביהופ וגם בעד מצנח לחלק מועט מהמפות שיהיה קשה מאוד לסיים בלי מצנח, אבל לפחות לחלקן כדאי להוריד. אני גם בעד להוריד את האיי אר (למרות שאת זה אני לא יבקש להוריד כי לא נראה לי ייקחו את הבקשה) כי זה הכי כיף שעושים מפה בשביל הכיף ולא רק בשביל הטיימר, גם מאוד כיף שנשארים אחרונים וכל השרת צופה בכם. וגם זה שמחכים קצת בין ראונד לראונד זה הופך את המשחק להרבה פחות משעמם. אפשר להתחיל רק בכמה מפות שבאמת עוברים את כולן רק עם מצנח ובכלל לא צריך ואולי לסיים גם בזה שמורידים כמעט לכל המפות. זה יהפוך את המפות קורס לדבר מהנה ומאתגר. זהו אני עושה את זה בשביל שיהיה לכולם הרבה יותר כיף במפות ושנוכל ללמוד קצת לעבור מפות בצורה אמיתית. תודה לכולם לפי דעתי לא צריך להוריד מצנח מישום שפאן ניקרא כך כדי שיהנו וכל מה שגורם הנאה לכולם ואולי לאחד זה מפריע לא צריך להוריד את זה ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוקטובר 17 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות היה כבר דיון הרוב בחרו להשאיר את המצנח מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2016 באוקטובר 17 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות (נערך) למי יש כוח לקרוא את זה בכל מקרה, אין טעם להוריד תמנצח.. זה יהרוס תשרת נ.ב - מה אכפת לך מה אנשים עושים (במקרה קראתי קצת) אתה בתחרות עם מישהו? תעשה תמפה בקצב שלך חלאס להתבכיין נערך 2016 באוקטובר 17 על ידי KnowYourMeme Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
11knifeman11 10 פורסם 2016 באוקטובר 18 11knifeman11 משתמש רשום 10 28 הודעות לא כדי להוריד את המצנח כל השחקנים ילכו ולא יחזרו לדעתי פאן בלי מצנח זה לא פאן yourgameicon1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באוקטובר 18 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות זה שרת פאן, כל המטרה בו שיהיה משוחרר ותעשו מה שאתם רוצים (כל עוד זה לא לקלל לאיים ולהרוס לאחרים את ההנאה). אם אתה לא אוהב מצנח, אל תשתמש בו. אתה אומר ש ציטוט במקום שרת פאן זה הפך להיות שרת של ילדים שפשוט מנסים לקבל טיימר יותר טוב. אז לפי זה אפשר להבין שלא אכפת לך מהטיימר, אז פשוט תעשה את המפות בלי מצנח. לאלה שכן אוהבים את המצנח או כן אוהבים לשבור שיאים הם יוכלו להשתמש במצנח ולשחק איתו, המצנח זה לא חובה לשימוש. וזה שאתה נהנה יותר בשרתים אחרים בלי מצנח, אחלה, שיהיה לך טוב. זה לא אומר שצריך לכפות את זה גם על אחרים שכן אוהבים את זה. ועוד משהו, מה זאת אומר ציטוט במקום שרת פאן זה הפך להיות שרת של ילדים שפשוט מנסים לקבל טיימר יותר טוב. ? מי אמר מזה שרת פאן מהתחלה? בשבילך זה אולי שרת של Multigames או HungerGames אבל בשביל אחרים זה שרת עם מצנח וCourses. לשרת פאן אין הגדרה כמו נגיד שרת Surf או Bhop, זה שרת שבאים אליו להעביר את הזמן ולשחק בכיף, כל אחד והכיף שלו. אז לסיכום, אתה לא אוהב מצנח? אל תשתמש בו. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 18 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות לפני 16 דקות DMatriX אמר: זה שרת פאן, כל המטרה בו שיהיה משוחרר ותעשו מה שאתם רוצים (כל עוד זה לא לקלל לאיים ולהרוס לאחרים את ההנאה). אם אתה לא אוהב מצנח, אל תשתמש בו. אתה אומר ש אז לפי זה אפשר להבין שלא אכפת לך מהטיימר, אז פשוט תעשה את המפות בלי מצנח. לאלה שכן אוהבים את המצנח או כן אוהבים לשבור שיאים הם יוכלו להשתמש במצנח ולשחק איתו, המצנח זה לא חובה לשימוש. וזה שאתה נהנה יותר בשרתים אחרים בלי מצנח, אחלה, שיהיה לך טוב. זה לא אומר שצריך לכפות את זה גם על אחרים שכן אוהבים את זה. ועוד משהו, מה זאת אומר ? מי אמר מזה שרת פאן מהתחלה? בשבילך זה אולי שרת של Multigames או HungerGames אבל בשביל אחרים זה שרת עם מצנח וCourses. לשרת פאן אין הגדרה כמו נגיד שרת Surf או Bhop, זה שרת שבאים אליו להעביר את הזמן ולשחק בכיף, כל אחד והכיף שלו. אז לסיכום, אתה לא אוהב מצנח? אל תשתמש בו. אבל אז כולם כן משתמשים ואפילט לא עושים את המפה וזה הורס את כל הכיף לפני 1 שעה 11knifeman11 אמר: לא כדי להוריד את המצנח כל השחקנים ילכו ולא יחזרו לדעתי פאן בלי מצנח זה לא פאן הם כנראה ילכו כי הם סתם בוטים שיכולים לסיים מפות רק עם מצנח, שיילמדו קצת לסיים בלי מצנח מה קרה. לפני 10 שעות nexicygaming אמר: לפי דעתי לא צריך להוריד מצנח מישום שפאן ניקרא כך כדי שיהנו וכל מה שגורם הנאה לכולם ואולי לאחד זה מפריע לא צריך להוריד את זה אבל זה מפריע לכולם אתם פשוט לא יודעים את זה כי אתם בוטים זה בדיוק מה שאני אומר שזה נראה גרוע להוריד אבל אתם אפילו לא יודעים לפני 10 שעות SuperBanana אמר: אני חושב שלא צריך להוריד את המצנח כי רוב המפות אי אפשר לעבור אותם בלי מצנח וגם מה מהזכרת הרבה פעמים שבאים רק לעבור את המפה ולעשות שיא טוב ולא נהנים מהמפה אם לא היו נהנים מהמפה היו יוצאים ולא נשארים לשחק ולעשות שיאים המצנח מאוד חשוב במפות וגם אם אנשים עוברים את המפות בקיצורי דרך זה לא הופך את המפה לפחות כיפית ואם מורידים את המצנח זה יהפוך את השרת לפחות כיף ובקושי יכנסו אנשים. המצנח צריך להשאר!!! אבל אז מחליפים מפה תוך שנייה וזה סתם זבל תחשוב שבונים מפות בשביל שיישחקו ויעברו אותם לא שיעשו מצנח ויעברו את כולן. קיצר כולם כאן בוטים שמעדיפים מצנח רק כי הם בעצמם גרועים שלא יודעים לשחק בלי מצנח ושבאים רק בשביל הטיימר ואפילו לא נהנים. כנראה ילדים שיושבים על המחשב ימים שלמים ברצף עם עיגולים סביב העיניים ושאין להם חיים חוץ ממחשב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באוקטובר 18 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות אני יודע שכולם משתמשים בזה אבל זה לא מה שאני אומר... אני אומר שמי שלא אוהב את זה שלא ישתמש בזה, מי שאוהב את זה שישתמש בזה. ושוב, זה הורס אולי לך את הכיף לאחרים זה עושה כיף כי זה מאתגר. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 18 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות לפני 23 דקות DMatriX אמר: אני יודע שכולם משתמשים בזה אבל זה לא מה שאני אומר... אני אומר שמי שלא אוהב את זה שלא ישתמש בזה, מי שאוהב את זה שישתמש בזה. ושוב, זה הורס אולי לך את הכיף לאחרים זה עושה כיף כי זה מאתגר. מאתגר מה? שמסיימים מפה שלמה בלי לעשות שלב אחד בה? טוב אז אם זה מאתגר אותך אז בסדר. וזה הורס שרק כמה רוצים להשלים את המפה וכל השאר עושים מצנח כמו בוטים. הם לא יודעים איך לעבור מפות ככה כי תמיד יש מצנח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2016 באוקטובר 18 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 25 דקות DMatriX אמר: אני יודע שכולם משתמשים בזה אבל זה לא מה שאני אומר... אני אומר שמי שלא אוהב את זה שלא ישתמש בזה, מי שאוהב את זה שישתמש בזה. ושוב, זה הורס אולי לך את הכיף לאחרים זה עושה כיף כי זה מאתגר. הוא צודק אחי אי אפשר להרוס לכל השרת את הכיף בגלל שזה לא כיף לכמה ילדים ואני לא אומר את זה בצורה מעליבה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באוקטובר 18 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות וואלה? זה שמשתמשים במצנחים זה מתוך בחירה תחרותית ואלה שמשתמשים במצנח לא פחות טובים מאלה שלא משתמשים, אם אתה לא מאמין לי אתה מוזמן לבוא לשחק נגדי, שתינו בלי מצנח נראה מי מסיים אתה המפה ראשון ובאיזה זמן(אתה מוזמן לבחור את המפה בעצמך). ותרד כבר מהמפה savetheisland, כל שחקן פאן יכול לראות בבירור שעל המפה הזאת אתה מדבר, 14 שניות, מקצרים את כל המפה, די רד מהמפה הזאת. מפה אחת לא מאפיינת את כולם. יש לך מפות אחרות שמחייבות אותך לעבור את כל המפה ושאין קיצור וגם עם מצנח אף אחד לא עובר אותם. דוגמה מושלמת lego_elxxx (נראה לי ככה רושמים את השם שלה). המפה הכי קשה בשרת שאף אחד לא הצליח לעבור, עם או בלי מצנח. וזאת רק מפה אחת מעשרות המפות שנמצאות בשרת. ותגיד לי, אם המצנח עושה את כל המפות כל כך קל למה אתה לא מקום ראשון בכולם? עזוב אותך ראשון, שלישי... חמישי... משהו גבוה. בוא אני יגיד לך למה, כי אתה לא טוב בזה וזה הורג אותך מבפנים שאנשים עוקפים את השיאים שלך בלי להתאמץ אפילו ואתה לא יכול לעקוף אותם בחזרה. בכלל לעבור מפה זה לא הבעיה, להשיג זמן טוב זה הבעיה. וככה זה בכל שרת, נגיד Bhop, בערך 99% מהמפות שקיימות בעולם אפשר לעבור (אומנם חלק מהם לוקחים מלא זמן לעבור אבל עוברים אותם), ולא משנה אם אתה טוב או לא, בגלל שBhop זה דבר שקל לעשות, אבל קשה להיות טוב בו. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Jepeto 20 פורסם 2016 באוקטובר 18 Mr.Jepeto אדמין סתיו 20 111 הודעות תקשיב, עם אתה לא רוצה להשתמש במצנח אל תשתמש יש אנשים שאוהבים לשחק עם מצנח ואתה חושב שזה הורס להם?? אתה מוזמן לבוא לשחק אתה לא חייב להתחיל להשתמש במנצח,תרוצה אני ישחק איתך בלי מצנח אין לי בעיה אחרי הכל השימוש במצנח הוא בחירה ומי שרוצה להשתמש שישתמש מי שלא אז לא. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוקטובר 18 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות אין סיבה לפתח ריבים אני נגד הרעיון של הורדת המצנח אם אתה רוצה אל תשתמש בו (בכל זאת שיאים הם לא הכל בפאן) מצנח זה כלי שמאפשר לאנשים ללמוד ביהופ, אני אישית יכול להגיד לך שלפני הפאן לא יכולתי להיכנס לשרת הביהופ ולעשות ביהופ. כלי שעוזר לכולם ובכל זאת חלק מהכיף אני מבקש מאף אחד שלא יתקוף אף אחד כי בשביל זה הוא עשה סקר, תצביעו בעד או נגד ותגיבו דעה בלי לתקוף את בעל האשכול בבקשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.