עבור לתוכן

סתם קיבלתי מיוט ל 7200 דקות

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Braze
  • אביתר
  • 0
  • 2 הודעות

שמעו אני לא יודע למה קיבלתי מיוט לפי מה שהמיוט מתאר כי שמתי שירים וכי המיק שלי עושה רעשיםם ועוד כמה דברים אני לא יודע מי נתן לי את המיוט ולא יודע איך נכנסים לסורס באן המשתמש שלי במשחק הוא Braze אני שמתי שירים כשאני הייתי עם Pro2k בשרת והוא עשה ווט אם לשים שירים וכולם רצו אז הוא אמר שאני יכול לשים והכל היה נפלא ונהדר ופתאום אני הולך חוגג בסוכה חוזר הביתה ומקבל מיוט כאילו מה הקטע אני מבקש לטפל בזה בבקשה אם צריך יש לי גם סקייפ evyatar1123

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 6
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

HaRemez
  • שמשון
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 5 דקות Braze אמר:

שמעו אני לא יודע למה קיבלתי מיוט לפי מה שהמיוט מתאר כי שמתי שירים וכי המיק שלי עושה רעשיםם ועוד כמה דברים אני לא יודע מי נתן לי את המיוט ולא יודע איך נכנסים לסורס באן המשתמש שלי במשחק הוא Braze אני שמתי שירים כשאני הייתי עם Pro2k בשרת והוא עשה ווט אם לשים שירים וכולם רצו אז הוא אמר שאני יכול לשים והכל היה נפלא ונהדר ופתאום אני הולך חוגג בסוכה חוזר הביתה ומקבל מיוט כאילו מה הקטע אני מבקש לטפל בזה בבקשה אם צריך יש לי גם סקייפ evyatar1123

לפי החוקים - צריך אישור מהאדמין.

ומן הסתם שמת שירים - עוד סיבה

ואם המיק שלך עושה רעשים אז אל תפעיל אותו בכלל!

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Braze
  • אביתר
  • 0
  • 2 הודעות

אח שלי שמתי שירים כי האדמין אמר שאפשר כי הוא עשה וואוט של לשים וכולם רצו אז הוא אמר לי שאפשר...

אפשר קישור לסורס באן בבקשה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

papi
  • mark
  • 36
  • 255 הודעות

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NaDav
  • נדב
  • 508
  • 1.8k הודעות
לפני 26 דקות Braze אמר:

אח שלי שמתי שירים כי האדמין אמר שאפשר כי הוא עשה וואוט של לשים וכולם רצו אז הוא אמר לי שאפשר...

אפשר קישור לסורס באן בבקשה

https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:149491206&Submit

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Cry_2_Play
  • D.D
  • 17
  • 181 הודעות

אני לא יגיב יותר מתגובה אחד שלחו לי רקרוד ששמת שירים והיה לך מיק שעשה ear rape

אני לא הולך להתווכח ורק שתדע אתה שקרן כי לא היה שם אדמין וזה k2pro לא pro2k 

והוא לא היה אל תתלונן סתם בבקשה ותגיד תודה שאני לא נותן לך ליותר כי לפני שקיבלתי את הרקורד קיבלת עוד שני מיוטים לפחות ואני נתתי לך אחד והארכתי את הזמן אחרי שקיבלתי אותו כי בזמן שדיברתי בשרת והחלטתה להיכנס ולצעוק ששון המלך בזמן שהוא מתווכח איתי ואני מנסה להסביר לו שהוא טועה את כל שניה צועק כמו לא יודע מה אז אין לך זכות להתלונן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

פתח מחדש תלונה על פי הטופס ותקבל מענה.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• Zpower נעל את האשכול
אורח