Braze 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 Braze חדש/ה ב־YourGame אביתר 0 2 הודעות שמעו אני לא יודע למה קיבלתי מיוט לפי מה שהמיוט מתאר כי שמתי שירים וכי המיק שלי עושה רעשיםם ועוד כמה דברים אני לא יודע מי נתן לי את המיוט ולא יודע איך נכנסים לסורס באן המשתמש שלי במשחק הוא Braze אני שמתי שירים כשאני הייתי עם Pro2k בשרת והוא עשה ווט אם לשים שירים וכולם רצו אז הוא אמר שאני יכול לשים והכל היה נפלא ונהדר ופתאום אני הולך חוגג בסוכה חוזר הביתה ומקבל מיוט כאילו מה הקטע אני מבקש לטפל בזה בבקשה אם צריך יש לי גם סקייפ evyatar1123 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2016 באוקטובר 16 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 5 דקות Braze אמר: שמעו אני לא יודע למה קיבלתי מיוט לפי מה שהמיוט מתאר כי שמתי שירים וכי המיק שלי עושה רעשיםם ועוד כמה דברים אני לא יודע מי נתן לי את המיוט ולא יודע איך נכנסים לסורס באן המשתמש שלי במשחק הוא Braze אני שמתי שירים כשאני הייתי עם Pro2k בשרת והוא עשה ווט אם לשים שירים וכולם רצו אז הוא אמר שאני יכול לשים והכל היה נפלא ונהדר ופתאום אני הולך חוגג בסוכה חוזר הביתה ומקבל מיוט כאילו מה הקטע אני מבקש לטפל בזה בבקשה אם צריך יש לי גם סקייפ evyatar1123 לפי החוקים - צריך אישור מהאדמין. ומן הסתם שמת שירים - עוד סיבה ואם המיק שלך עושה רעשים אז אל תפעיל אותו בכלל! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Braze 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 Braze חדש/ה ב־YourGame אביתר 0 2 הודעות אח שלי שמתי שירים כי האדמין אמר שאפשר כי הוא עשה וואוט של לשים וכולם רצו אז הוא אמר לי שאפשר... אפשר קישור לסורס באן בבקשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 פורסם 2016 באוקטובר 16 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 16 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 26 דקות Braze אמר: אח שלי שמתי שירים כי האדמין אמר שאפשר כי הוא עשה וואוט של לשים וכולם רצו אז הוא אמר לי שאפשר... אפשר קישור לסורס באן בבקשה https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_1:0:149491206&Submit מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באוקטובר 17 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות אני לא יגיב יותר מתגובה אחד שלחו לי רקרוד ששמת שירים והיה לך מיק שעשה ear rape אני לא הולך להתווכח ורק שתדע אתה שקרן כי לא היה שם אדמין וזה k2pro לא pro2k והוא לא היה אל תתלונן סתם בבקשה ותגיד תודה שאני לא נותן לך ליותר כי לפני שקיבלתי את הרקורד קיבלת עוד שני מיוטים לפחות ואני נתתי לך אחד והארכתי את הזמן אחרי שקיבלתי אותו כי בזמן שדיברתי בשרת והחלטתה להיכנס ולצעוק ששון המלך בזמן שהוא מתווכח איתי ואני מנסה להסביר לו שהוא טועה את כל שניה צועק כמו לא יודע מה אז אין לך זכות להתלונן מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 18 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות פתח מחדש תלונה על פי הטופס ותקבל מענה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.