fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות שמי fricodeli ויש לי בעיה עם מפה שזה לא נכנס לי אלייה בגייל השם הוא:jb_dystopian_b4 מישהו יכול לעזור לי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוקטובר 16 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות תקשיב: לך לתקיית steam מישם steamapps ו csgo תחפש תקייה שקוראים לה Maps לאחד מכן תכתוב בחיפוש את השם של המפה ותמחק אותה . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות אוקי תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות אמ.. מצאתי את התיקייה ולא מצאתי את השם של המפה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 16 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות jb_dystopian_b4 תשים את זה בחיפוש ותמצא מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 16 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות אם אתה לא מוצא עדיין הדבר הכי פשוט: לך לתקיפה map ותמחוק את כולה, אל תדאג כלום לא יקרה זה פשוט יוריד את כל המפות מחדש מקווה שעזרתי חגש :) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 באוקטובר 16 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 1 דקה Evya M אמר: אם אתה לא מוצא עדיין הדבר הכי פשוט: לך לתקיפה map ותמחוק את כולה, אל תדאג כלום לא יקרה זה פשוט יוריד את כל המפות מחדש מקווה שעזרתי חגש :) או שפשוט תחפש את השם של המפה באינטרנט תוריד אותה ותשים בתקייה אבל אם אתה רוצה לחכות עוד פעם כל פעם שאתה מוריד מפה אז בבקשה You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 16 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לפני 1 דקה The Donger אמר: או שפשוט תחפש את השם של המפה באינטרנט תוריד אותה ותשים בתקייה אבל אם אתה רוצה לחכות עוד פעם כל פעם שאתה מוריד מפה אז בבקשה או שהוא לא יודע מה זה אינטרנט ומסתבך אז זה הכי פשוט ואז זה פשוט יוריד לו מחדש אז תודה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות מחקתי את התקייה כולה וזה לא עזר מחקתי את ה CS GO ואת ה STEAM וזה לא עזר דרך אחרת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
KillMan 4 פורסם 2016 באוקטובר 16 KillMan YourGame Beginner אופק 4 75 הודעות לפני 2 דקות fricodeli אמר: מחקתי את התקייה כולה וזה לא עזר מחקתי את ה CS GO ואת ה STEAM וזה לא עזר דרך אחרת? תחפש הורדה של המפה באינטרנט ותשים אותה ב MAPS בברכות אופק, ערוץ: לחץ כאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
fricodeli 25 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 16 fricodeli משתמש רשום אופיר 25 89 הודעות כן אבל בגלל שמחקתי את התיקייה זה מחק לי עכשיו את כל המפות של הגייל והפאן ואת הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 פורסם 2016 באוקטובר 16 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות (נערך) לפני 4 שעות fricodeli אמר: כן אבל בגלל שמחקתי את התיקייה זה מחק לי עכשיו את כל המפות של הגייל והפאן ואת הכל ברגע שתיכנס אל המפות האלה עוד פעם הם יורדו מחדש נערך 2016 באוקטובר 16 על ידי CyberEagle קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו