VACATION 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 15 VACATION משתמש רשום 10 40 הודעות עברתי מ012 להוט נט לפני שבועיים ועוד בראשון לאוקטובר פרסמתי פה פוסט שאני לא יכול להכנס אמרו לי לשלוח להיביקי הודעה במייל שלחתי לו לפני שבועיים ולפני יומיים עוד מייל ואני לא יכול להכנס לשרת בבקשה אם אחד האדמינים יכול לסדר לי את זה תודה רבה ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 15 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות שלח לי בבקשה בפרטי פה בפורום את האייפי שלך אני ידאג שיסדרו לך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 פורסם 2016 באוקטובר 15 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות לפני 11 דקות MoriAss אמר: שלח לי בבקשה בפרטי פה בפורום את האייפי שלך אני ידאג שיסדרו לך גם אני לא יכול להיכנס זה רושם שאני לא מישראל שלחתי מייל לשביט עוד לא קיבלתי תשובה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 16 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 7 שעות EPICpompa אמר: גם אני לא יכול להיכנס זה רושם שאני לא מישראל שלחתי מייל לשביט עוד לא קיבלתי תשובה שלח לי גם בפרטי את האייפי שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו