GAY BEN 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 12 GAY BEN חדש/ה ב־YourGame gal 0 1 הודעות שם מגיש התלונה: GAY BEN SteamID: STEAM_1:1:184752401 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TTT האדמין שביצע את ההרחקה: MIKMAK אורך ההרחקה: 30M סיבת ההרחקה: גוסטינג תיאור המקרה: נכנסתי לשרת, וזה יצא לי עשיתי ווריפי לקבצים בסיאס ושנכנסתי לשרת שוב זה אמר לי שיש לי באן. הוכחות ( במקרה ויש) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 12 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Mikmak is Tasty קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 12 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 18 דקות GAY BEN אמר: שם מגיש התלונה: GAY BEN SteamID: STEAM_1:1:184752401 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TTT האדמין שביצע את ההרחקה: MIKMAK אורך ההרחקה: 30M סיבת ההרחקה: גוסטינג תיאור המקרה: נכנסתי לשרת, וזה יצא לי עשיתי ווריפי לקבצים בסיאס ושנכנסתי לשרת שוב זה אמר לי שיש לי באן. הוכחות ( במקרה ויש) למה זה יצא לך פתאום? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 12 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 1 שעה NaDav CSGO אמר: למה זה יצא לך פתאום? יש חוק שאומר שאסור לצאת באמצע? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 13 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 16 שעות MoriAss אמר: יש חוק שאומר שאסור לצאת באמצע? לא, אבל גם במידה ויהיה חוק שאסור לצאת כשיש 3 בשרת זה די מטופש, אם מישהו צריך ללכת? אין באמת פתרון לדבר הזה. יכול להיות שאם היה מתכנת אפשר לעשות דבר שמתי שמישהו יוצא זה לא יראה שהוא יצא - אבל כרגע אין. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 באוקטובר 13 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות (נערך) לפני 1 שעה NaDav CSGO אמר: לא, אבל גם במידה ויהיה חוק שאסור לצאת כשיש 3 בשרת זה די מטופש, אם מישהו צריך ללכת? אין באמת פתרון לדבר הזה. יכול להיות שאם היה מתכנת אפשר לעשות דבר שמתי שמישהו יוצא זה לא יראה שהוא יצא - אבל כרגע אין. לפני 1 שעה NaDav CSGO אמר: אפשר לעשות חוק שכאשר יש 3 אנשים בשרת ואחד יוצא אז חובה למצוא את הגופה שלו ואם הוא לא מוצא אז זה נחשב כ rdm (מצטער שאני מגיב פה אני פשוט מנסה להציע הצעה ) נערך 2016 באוקטובר 13 על ידי Ducki קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוקטובר 13 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות @Ducki הגופה שלו נעלמת כשהוא יוצא. מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוקטובר 13 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות הנושא טופל. מעכשיו לא ינתנו באנים על יציאה באמצע הראונד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.