Trix 31 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 10 Trix YourGame Advanced טום 31 222 הודעות שם מגיש התלונה:Trix SteamID:לא צריך שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:כמה ילדים שצועקים ומקללים קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:אין לי תאריך המקרה:10.10 הוכחות תומכות: הערות: אין אדמינים כמעת בפאן שיטפלו בבעיות שיש Trix# קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוקטובר 10 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות Julis טופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 12 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני ב-10.10.2016 at 15:01 MitMan אמר: Julis טופל תטפל בהכל בבקשה ותגיד לי כשזה טופל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוקטובר 13 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות לפני 8 שעות MoriAss אמר: תטפל בהכל בבקשה ותגיד לי כשזה טופל תקן אותי אם אני טועה אבל הוא היחיד שם שעשה בעיות..... הוא מקלל ונושף על המיק חזק מאוד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו