FaZeKenny 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 9 FaZeKenny חדש/ה ב־YourGame amit 0 6 הודעות בבקשה מישהו יכול לעזור לי יש לי בעיה בפאן שאני נכנס לפאן זה לא טוען לי את השרת ושאני פתוח את הקונסול זה כותב לי את זה:Retrying public(149.202.65.61:27020) ... Banned by server ולכל השרתים נותן לי להיכנס גם לכל השרתים של יוארגיימ ואדמין אחד בדק לי אין לי באן ובבקשה אם מישהו יודע לסדר לי את זה אז שיגיד לי וגם כתבתי הודעה לשביט על הבעיה והוא קרא אתה זה ולא ענה לי אז אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי ביי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוקטובר 9 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות מה הסטים שלך ? אני יבדוק לך את זה רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FaZeKenny 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 9 FaZeKenny חדש/ה ב־YourGame amit 0 6 הודעות מה זאת אומרת מה הסטים שלי אתה שואל מה השם שלי בסטים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FaZeKenny 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 9 FaZeKenny חדש/ה ב־YourGame amit 0 6 הודעות השם שלי בסטים :FaZeMaN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות תשלח בבקשה את הקישור לפרופיל שלך בסטים. אתה כנראה בבאן מהשרתים של הקהילה. במידה ותשלח לנו את הקישור לפרופיל שלך נמצא את הסיבה , מי נתן לך את הבאן, לכמה זמן הבאן וכך נוכל לעזור לך . via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FaZeKenny 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 9 FaZeKenny חדש/ה ב־YourGame amit 0 6 הודעות (נערך) https://steamcommunity.com/id/173058044/ נערך 2016 באוקטובר 9 על ידי FaZeKenny קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 10 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני לא מוצא שום באן על הסטים שלך אני יפנה לפה את המתכנת כדי שיראה מה הבעיה @shavit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
FaZeKenny 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 10 FaZeKenny חדש/ה ב־YourGame amit 0 6 הודעות אני שלחתי לו את הבעיה והוא לא ענה לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוקטובר 14 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות עניתי לך בפרטי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.