oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות שם מגיש התלונה: oYc שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: hayperactive תאריך המקרה: 7/10/16 הוכחות תומכות: הערות: טוב אז הייתי בשרת הגייל כפי שאתם רואים בהוחכות ביקשתי /STOPLR לא עשה בכוונה אמר שתומר אמר שאסור לעשות לאחר מכן אתם רואים שילד קילל אותי בצאט אמר לו להירגע לא עשה לו כלום כל עוד זה קשור אליי זה בסדר לאחר מכן אמר לי על הסיטי באן שאני עושה בעיות חופשי וכו... (חארטות) פעם אחת היה לי בעיה עם סיטי באן ופתרתי אותה כמו שצריך הוא לא צריך להתערב כל הזמן מתגרה אומר תקחו את OYC בידעיה שיש לי סיטי באן אומר מול כל השרת איתמר שלח לנו את כל ההוחכות . כפי שאתם רואים ברקורד הנ"ל יש את הווחכה של ה STOPLR ושל הקללה שלא טיפל בכוונה כי זה אני קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @Evya M @IAmIGB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוקטובר 8 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות שלום לך אורי וסליחה שאני מתערב. בזמן האחרון בשהותי בפורום ראיתי שאתה מתלונן ולא מעט. אתה הייתה אדמין לא מעט זמן ותרמת את זמנך בקהילה. אז למה בכלל להגיע לדבר הזה? זה לא אורי שאני מכיר. אורי אני חושב שאתה צריך לפתוח דף חדש עם הקהילה ועם כל מי שמפריע לך ושאתה מפריע לו . אני לא אומר לך את זה בתור אחד שהיה איש צוות אלא בתור חבר. שתדע אני לא מאשים אותך או משהו כזה אני בא לטובתך ולא בשום מטרה אחרת. לך תפתח דף חדש ותראה איך חווית המשחק שלך והחוויה החברתית שלך בקהילה משתפר ולא יתפסו ממך אחד שמתלונן כל הזמן בפורום אלא גבר שמשמש דוגמה לשחקנים ואפילו לאנשי צוות. שיהיה לך שבת שלום . via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 8 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 9 שעות n0nstop אמר: שלום לך אורי וסליחה שאני מתערב. בזמן האחרון בשהותי בפורום ראיתי שאתה מתלונן ולא מעט. אתה הייתה אדמין לא מעט זמן ותרמת את זמנך בקהילה. אז למה בכלל להגיע לדבר הזה? זה לא אורי שאני מכיר. אורי אני חושב שאתה צריך לפתוח דף חדש עם הקהילה ועם כל מי שמפריע לך ושאתה מפריע לו . אני לא אומר לך את זה בתור אחד שהיה איש צוות אלא בתור חבר. שתדע אני לא מאשים אותך או משהו כזה אני בא לטובתך ולא בשום מטרה אחרת. לך תפתח דף חדש ותראה איך חווית המשחק שלך והחוויה החברתית שלך בקהילה משתפר ולא יתפסו ממך אחד שמתלונן כל הזמן בפורום אלא גבר שמשמש דוגמה לשחקנים ואפילו לאנשי צוות. שיהיה לך שבת שלום . אתה צודק ב 100% אבל אני מתלונן (לא הרבה) על כמה מהאדמינים בגייל כי הם חושבים שהם אלוהים ויכולים להתגרות בי ולהגיד לי את כל מה שהם אומרים ולהתייחס איך שבא להם שזה לא בסדר ואני יגיד לך תאמת דף חדש כבר פתחתי. תודה בכל זאת על הערה המעודדת הזאת אני ילמד המון ממה שאמרת (וכמוך לא היה ולא היו הרבה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
IAmIGB 15 פורסם 2016 באוקטובר 8 IAmIGB אדמין איתמר 15 106 הודעות לפני 15 שעות oYc אמר: שם מגיש התלונה: oYc שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: hayperactive תאריך המקרה: 7/10/16 הוכחות תומכות: הערות: טוב אז הייתי בשרת הגייל כפי שאתם רואים בהוחכות ביקשתי /STOPLR לא עשה בכוונה אמר שתומר אמר שאסור לעשות לאחר מכן אתם רואים שילד קילל אותי בצאט אמר לו להירגע לא עשה לו כלום כל עוד זה קשור אליי זה בסדר לאחר מכן אמר לי על הסיטי באן שאני עושה בעיות חופשי וכו... (חארטות) פעם אחת היה לי בעיה עם סיטי באן ופתרתי אותה כמו שצריך הוא לא צריך להתערב כל הזמן מתגרה אומר תקחו את OYC בידעיה שיש לי סיטי באן אומר מול כל השרת איתמר שלח לנו את כל ההוחכות . כפי שאתם רואים ברקורד הנ"ל יש את הווחכה של ה STOPLR ושל הקללה שלא טיפל בכוונה כי זה אני שלום לך oyc אני ראיתי שהוא לא אישר לך את ה stoplr אבל אני לא יודע למה ואני אברר אבל אני לא רואה בסירטון שהוא נותן לו גאג והוא מזהיר אותו אולי פשוט הוא לא שם לב אתה יודע איך זה שלפעמים לא רואים את הצט וזה יוצא שחושבים שאתה מתעלם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 8 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות היי אורי בהתחלה אמרת ניר ותר לי, מה שאומר שעשית משהו שכנראה הפך אותך למורד ואם אתה מורד והגעת לאלאר הסיטי מחויבים להרוג אותך. לא משנה מה. דבר שני בקשר לגאג לא ידוע לי למה הוא לא הביא לו גאג אבל אני אברר. תודה ושבת שלום התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 8 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 2 שעות Evya M אמר: היי אורי בהתחלה אמרת ניר ותר לי, מה שאומר שעשית משהו שכנראה הפך אותך למורד ואם אתה מורד והגעת לאלאר הסיטי מחויבים להרוג אותך. לא משנה מה. דבר שני בקשר לגאג לא ידוע לי למה הוא לא הביא לו גאג אבל אני אברר. תודה ושבת שלום לא אמרתי לו וותר לי כי מרדתי ומהר עשיתי אלר מתי שביקשתי STOPLR היה מחוייב להביא לי והסיטי בזמן הזה יכלו להרוג אותי אין סיבה שהיה עם זה בעיה ולפי הגאג הוא לא הביא לו ובדקתי גם בסוארסבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 באוקטובר 12 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות (נערך) אתה עושה מהר LR ואז מצפה שהאדמינים יעשו בשבילך אבורט. קודם כל, אבורט נועד רק אם יש באג או שאם אתה טועה באלר. זה שעשית מהר LR בכוונה, לא נותן לך את הזכות לאבורט. וגם בכללי באותו יום תומר אמר לעשות אבורט אך ורק כשיש באג באלר אז מכיוון שיש לו גישות יותר משלי הקשבתי לו, ולמרות שאמרתי לך את זה בשרת העדפת לפתוח כאן תלונה.. בקשר לגאג, חשבתי שהוא צוחק אז אמרתי לו שירגע בשביל לשמור על חוקי השרת. לא רציתי להעניש אותו כי במילא היו קצת שחקנים בשרת. אם היית אומר לי שנעלבת מזה ולתת לו גאג הייתי מביא. נערך 2016 באוקטובר 12 על ידי HyperActive ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו