oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות (נערך) מגיש התלונה : oYc התלונה מוגשת איתמר ומורי (מי שדאג לPCITYBAN) : טוב אז עשיתי שאני מחזיר תסיטי לחיים בזה שמקיק אותם ומחזיר עשיתי את זה פעמיים ועל פעמיים שבאמת עשיתי משהו רע ואמרתי שעשיתי אני לא חושב שאני צריך לקבל סיטי באן כזה ארוך אני מצפה לקבלסיטי באן אבל לא כזה זה שאיתמר רוצה תמיד להעניש אותי זה לא בעיה שלי אני חושב שזה מוגזם ששאלתי את מורי למה קיבלתי ענה לי ככה הוא אמור לתת לי תשובה + לא היה להם סרטון של מה שעשיתי ושבתכלס סתם הביאו + (אמרתי שזה אני) הוכחות תומכות: http://prnt.sc/cqwtin נערך 2016 באוקטובר 7 על ידי oYc קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות 1. זה לא היה פעמיים 2. אתה שוכח להגיד שזה גם ניצול באג 3. שכחת את החלק שבו הפעלת בוקס וגרמת לזה שסיטי הרגו אחד את השני 4. יש לנו הוכחות אז לא סתם הבאנו אתה לא שחקן חדש כאן ואתה יודע את החוקים טוב מאוד בתור אדמין לשעבר אז תיקח את זה לתשומת לבך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אווקי קודם כל אני לא הפעלתי את הבוקס זה היה פנטמיקס ואני רוצה לראות תרקורד ואת הווחכות בבקשה שאני ידע לשלוח בהתאם את הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 7 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות סגרנו בנינו אפשר לנעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 7 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.