EinavLenchner 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 3 EinavLenchner חדש/ה ב־YourGame 0 1 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: עינב לנצ'נר SteamID: 76561198256537459 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TT (ועכשיו זה לכול השרתים) האדמין שביצע את ההרחקה: לא ידוע אורך ההרחקה: לא היה כתוב סיבת ההרחקה: לא הייתה סיבה תיאור המקרה: משהו ירה בתחילת המשחק אז יריתי כדור לידו. לאחר מכן הוא התחיל לירות בי ועשה לי RDM אז כתבתי !RDM וקיבלתי באן אני רוצה גם להגיד שהאדמינים שיש שם הם ילדים קטנים שלא מבינים מזה האחריות של להיות אדמין השחקנים בסרבר פונים אליהם ואומרים להם תפסיקו לחפש על מה להעניש את השחקנים בנוסף אחד מהאדמינים התחיל להספים ב VOICE CHAT תעשו RTV וכשביקשתי ממנו שיפסיק הוא אמר שהוא יביא לי באן או מיוט מסקנה : לא צריך לתת לכול ילד קטן להיות ה LEON הבא :) נערך 2016 באוקטובר 3 על ידי EinavLenchner קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 3 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות תפתח אשכול חדש כשתלמד לדבר יפה ובכבוד ואז אנחנו נתייחס אליך ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.