LooKeT 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 3 LooKeT חדש/ה ב־YourGame 0 1 הודעות שם מגיש התלונה: LooKeT SteamID:http://steamcommunity.com/id/Vadimmmmmmmmmmm/ סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: retake האדמין שביצע את ההרחקה: Netox אורך ההרחקה: יום סיבת ההרחקה: שיניתי את השם שלי אותו שמו כמו של האדמין תיאור המקרה: שיניתי את השם שלי לשם של האדמין והוא נתן לי ישר באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 3 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @netoxD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
^netoxx 8 פורסם 2016 באוקטובר 4 ^netoxx אדמין lior 8 219 הודעות @MoriAss דברתי עם גיל על זה אפשר לנעול (הוספתי תילדים שפתחו תקבוצה NETOX ABUSE דברתי איתם ירד להם הבאן והם סגרו תקבוצה) אדמין במערכת הפאגים חיפוש בסטים : steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוקטובר 4 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.