Senor 189 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 2 Senor YourGame Corporal . 189 639 הודעות שם מדווח על הבעיה\באג:spicy השרת בו קרתה הבעיה: (שם השרת):war3source פירוט על הבעיה\באג:במידה ורושמים war3top10, תראו ש budhha ו moriass הגיעו לרמה 300+ וזה לא הגיוני, אני יודע שזה היה לבדיקות, אבל אפשר להסיר זאת? צילום של הבעיה (במידה ויש):אני יעלה בקרוב הערות: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוקטובר 2 Buddha אדמין 17 167 הודעות אין למה להסיר את זה בינתיים זה בשביל מדריך אבל כבר כמה זמן שכל פעם שאני מנסה בזמן הפנוי שלי לבוא לעשות את הבדיקות יש שחקנים בשרת ואם אין אז אני קורא לחבר ואז השרת מתמלא עוד הפעם ואני לא הולך להגיד לאנשים תצאו אני עושה בדיקות או להפריע למהלך המשחק שלהם. חוץ מזה גם לפני שהביאו לי את הרמות הובלתי על כולם ב 40רמות ואפילו יותר My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 באוקטובר 2 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות יכולת לדבר איתם בפרטי ולשאול מה קורה עם זה.. התלונה מיותרת לגמרי. שנה טובה נעול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.