SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 1 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה:SynLeX SteamID:STEAM_0:0:147109041 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):ban השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:שרת ה FUN האדמין שביצע את ההרחקה:Dragonborn אורך ההרחקה:שבועיים סיבת ההרחקה: אין סיבה כזאת תיאור המקרה: אותו האדמין הביא לי את הבאן משום שאמרו לו שקיללתי והוא עשה זאת ללא שום הוכחות ובלי שהוא היה בשרת האונש היה באן ליום ואז דיברתי איתו בפרטי. השיחה:http://prnt.sc/cmkhgd כעבור כמה דקות בום אני בבאן לשבועיים על זה שקיללתי אדמין אני מקווה שיורידו לי את הבאן ויורידו או יענישו את אותו אדמין נערך 2016 באוקטובר 1 על ידי SynLeX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוקטובר 1 Buddha אדמין 17 167 הודעות איפה ההוכחה אתה מודע לכך שאתה צריך סרטון תמונה משהו השיחה הזאתי לא מכחישה כלום. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוקטובר 1 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לא רוצה להתערב או משהו, אבל הבאן אכן מוצדק יש אישור מגיל רונן אתה מוזמן לפתוח אשכול בקשת סליחה תודה שבוע טוב ושנה טובה התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 באוקטובר 1 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות לא מבין על מה אתה שוב פותח אשכול... עם ההוכחה שאני הבאתי אפילו.. נעול עוד פעם אחת אשמע תלונה על זה או משהו שמנסה לסובב על זה הבאן יוכפל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.