SynLeX 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוקטובר 1 SynLeX חדש/ה ב־YourGame שקד 0 39 הודעות שם מגיש התלונה:SynLeX SteamID:STEAM_0:0:147109041 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: שרת ה FUN האדמין שביצע את ההרחקה:Dragonborn אורך ההרחקה: שבועיים סיבת ההרחקה: אין סיבה תיאור המקרה: אני רבתי עם אותו אדמין בפרטי של הסטים שזה לא קשור לשרת כעבור 5 דקות הוא נתן לי באן לשבועיים ולתגובתו הוא אמר שמותר לו+20 דקות קודם לכן הוא נתן לי באן על שקיללתי בשרת בלי שהיה בשרת ורק ביגלל ששחקן בשם sabon שזה חבר טוב שלו אמר לו שקיללתי ככה סתם בלי רקורד בלי להיות בשרת פשוט ביגלל שאמרו לו !!! אני מקווה שיורידו לאותו אדמין את הגישות כי זה משהו שאסור לאסור בתור אדמין + ושיורידו לי את הבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 באוקטובר 1 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות רק בגלל שהיה לך חשוב באופן אישי שאני אענה לתלונה. אני אשים פה 2 דברים הראשון זה את הדרך להגשת תלונה - הדבר השני - http://prnt.sc/cmkhgd גם אם העונש היה לדעתך לא מוצדק, יש דרך להתלונן.. לבוא לאדמין בפרטי ולאיים עליו שיירדו לו הגישות - התבלבלת חביבי... לבוא לפורום ולהגיד שאתה צודק, בלי שום הוכחה, אפילו לא קישור לבאן שלך - ואז אפילו לדרוש שיירדו לאותו האדמין גישות... נראה לי אפילו קצת חוצפה, בלי שום כבוד לצוות שנמצא שעות בשרתים ודואג לשמור על הסדר. התלונה לא מוצדקת, לכבוד השנה החדשה אני רק אנעל את הנושא ולא אאריך את הבאן כמו שציינתי בדרך להגשת תלונה. שתהיה שנה טובה ומוצלחת. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.