Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 30 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות שם מגיש התלונה: Fade Away AKA: Omri48 SteamID: STEAM_0:0:163967830 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: רוב הנהלת הסארף כגון: : "Pokeeto" "kiesame" "sushiLicker" קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אדמינים שלכם אני בטוח שתסתדרו. תאריך המקרה: 30/09/16 הוכחות תומכות: הוכחה תומכת הערות: פשוט בושה שאנשים כאלה אמורים להיות האנשים שמפקחים על השרת ובמקום הם רק הורסים אותו . משתיקים את שאר השרת למטרת "מסיבת קללות" שלהם . אפשר לראות בסרטון אין ספור קללות והעלבות ושפה לא נאותה . וגם שני הארות גזעניות באמצע הסרטון ובסופו. מקווה שיטופל כראוי ולא כהזהרה קטנה. בתודה עמרי. עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pokeeto 13 פורסם 2016 בספטמבר 30 pokeeto YourGame Beginner p0keeto 13 103 הודעות לפני 1 שעה Fade Away אמר: שם מגיש התלונה: Fade Away AKA: Omri48 SteamID: STEAM_0:0:163967830 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: רוב הנהלת הסארף כגון: : "Pokeeto" "kiesame" "sushiLicker" קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אדמינים שלכם אני בטוח שתסתדרו. תאריך המקרה: 30/09/16 הוכחות תומכות: הוכחה תומכת הערות: פשוט בושה שאנשים כאלה אמורים להיות האנשים שמפקחים על השרת ובמקום הם רק הורסים אותו . משתיקים את שאר השרת למטרת "מסיבת קללות" שלהם . אפשר לראות בסרטון אין ספור קללות והעלבות ושפה לא נאותה . וגם שני הארות גזעניות באמצע הסרטון ובסופו. מקווה שיטופל כראוי ולא כהזהרה קטנה. בתודה עמרי. אוקיי. נתחיל מזה שמיוט אול היה כיוון שלפני שהתחלת את הרקורד היה המון אבל המון ספאם בוויס צאט. שנית,מה שאתה שומע נעשה בצחוק בנינו.בדיוק כמו שאם תבוא עם חבר שלך לשרת ותזרוק לו מילה או שניים אני לא יגיד כלום ולא תקבלו כלום עונש כי זה בין חברים. השרת היה ריק וצחקנו בנינו לגבי ההערות הגזעניות, אני חצי בוכרי וחצי עיראקיץ(מוזמן לשאול את מי שמכיר אותי) ככה שאין לי טעם להמשיך לכתוב. בסופו של דבר,הכל נעשה בנימה של צחוק בינינו. שבת שלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pokeeto 13 פורסם 2016 בספטמבר 30 pokeeto YourGame Beginner p0keeto 13 103 הודעות שכחתי להוסיף שכמה דקות לאחר סוף הסרטון(אם יש לך רקורד של זה)ניתן לראות שאמרתי לו שזה היה בצחוק בינינו וזה הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 30 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות צחוק? מה אנחנו בגן? דיי אם התירוץ המאוס הזה. אף אחד לא צריך לשמוע את "הצחוקים" האלה שלכם. דברים כאלה שילכו לפרטי. וגם יש ילדים קטנים שלומדים מה"צחוקים" שלכם. דיי תתבגרו ותבינו שדבר כזה לא אמור לקרות . כמו מקודם , אם אתה רוצה לדבר ככה לך לפרטי . בנוסף אם היה ספאם , תשתיק ותסביר לשרת להרגע , ומי שימשיך יענש . גם לקרוא למשהו הומו זה דיי גזענות , אולי אותך זה מצחיק אבל בן אדם שכזה יעלב . בקהילה שאמורה להיות מכבדת וגם מכובדת דבר כזה לא אמור לקרות . גם אם זה לא היה מעליב כלפי משהו הקללות הללו . זה לא משנה כי קללה היא קללה. מבקש שהנושא הזה יעבור להנהלה גבוהה יותר. @Zpower @DMatriX@ronc102 עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 בספטמבר 30 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 2 דקות Fade Away אמר: צחוק? מה אנחנו בגן? דיי אם התירוץ המאוס הזה. אף אחד לא צריך לשמוע את "הצחוקים" האלה שלכם. דברים כאלה שילכו לפרטי. וגם יש ילדים קטנים שלומדים מה"צחוקים" שלכם. דיי תתבגרו ותבינו שדבר כזה לא אמור לקרות . כמו מקודם , אם אתה רוצה לדבר ככה לך לפרטי . בנוסף אם היה ספאם , תשתיק ותסביר לשרת להרגע , ומי שימשיך יענש . גם לקרוא למשהו הומו זה דיי גזענות , אולי אותך זה מצחיק אבל בן אדם שכזה יעלב . בקהילה שאמורה להיות מכבדת וגם מכובדת דבר כזה לא אמור לקרות . גם אם זה לא היה מעליב כלפי משהו הקללות הללו . זה לא משנה כי קללה היא קללה. מבקש שהנושא הזה יעבור להנהלה גבוהה יותר. @Zpower @DMatriX@ronc102 ZPOWER פרש.. מתייג את המנהלי קהילה. @MoriAss @xTaZzZi You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 30 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות לפני כעת The Donger אמר: ZPOWER פרש.. מתייג את המנהלי קהילה. @MoriAss @xTaZzZi תודה לך עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pokeeto 13 פורסם 2016 בספטמבר 30 pokeeto YourGame Beginner p0keeto 13 103 הודעות לפני 5 דקות Fade Away אמר: צחוק? מה אנחנו בגן? דיי אם התירוץ המאוס הזה. אף אחד לא צריך לשמוע את "הצחוקים" האלה שלכם. דברים כאלה שילכו לפרטי. וגם יש ילדים קטנים שלומדים מה"צחוקים" שלכם. דיי תתבגרו ותבינו שדבר כזה לא אמור לקרות . כמו מקודם , אם אתה רוצה לדבר ככה לך לפרטי . בנוסף אם היה ספאם , תשתיק ותסביר לשרת להרגע , ומי שימשיך יענש . גם לקרוא למשהו הומו זה דיי גזענות , אולי אותך זה מצחיק אבל בן אדם שכזה יעלב . בקהילה שאמורה להיות מכבדת וגם מכובדת דבר כזה לא אמור לקרות . גם אם זה לא היה מעליב כלפי משהו הקללות הללו . זה לא משנה כי קללה היא קללה. כפי שאמרתי "הילדים הקטנים" שהיו בשרת זה אתה ועוד שניים שאני מכיר שהם לא קטנים ובנוסף לכך השני אדמינים. לקרוא למישהו הומו אם כבר זה אפליה, "הקללות" לא העליבו אף אחד שנכח בשרת ואם היו היינו מפסיקים מבקש שהנושא הזה יעבור להנהלה גבוהה יותר. @Zpower @DMatriX@ronc102 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 30 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות 1. זה שרת פאבליק מה שאומר שמותר להם לדבר כמה שבא להם, זה מפריע לך? voice_enable 0 2. שומעים בטון דיבור שלהם שזה ביניהם והכל טוב אז תפסיק סתם לחפש אותם 3. שאר הדברים שהם עשו יטופלו בפרטי ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.